| gagica a întrebat:

Este posibil sa ramii insarcinata atunci cind faci dragoste si el face in tine si ai menstruatie? Unii zic ca poti sa ramii, dar teoretic este imposibil pentru ca sunt zile nefertile.mrs.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este posibil, desi acest lucru se intampla foarte rar.Stii ca norocul, sau ghinionul, nu sta sa aleaga.Vine cand nu te astepti.
sPer doar sa ti s eindeplineasca dorinta! 1depinde daca vrei o sarcina. daca da.Sa fie copiluol sanatos si frumos!

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

El ejaculeaza, poate.
Sigur ca poti sa ramai, nu exista zile nefertile sau imposibil.
Daca ai menstre regulate, primele 5 zile ale menstruatiei au risc minim (nu zero), deci fertilitate minima. Adica riscul este de cam 1% in prima zi si cam 5% in ziua a sasea, dupa care creste rapid.

| RXN a răspuns:

In principiu, nu, nu ai cum.De fapt, sunt sanse extrem de mici, dar nu neglijabile, de aceea nu ar strica sa te protejezi, mai ales ca exista n boli, care se iau mult mai usor atunci.

| Libelle a răspuns:

Practic si teoretic e posibil, dar sansele sunt foarte foarte foarte mici. Aproape de nebagat in seama.
Ceea ce e important e ca in timpul menstruatiei...riscul de a face infectii si de bts e mult mai mare daca o faci.In timpul asta aparatul reproducator nu e la fel de bine protejat impotriva lor.Acum tu risti.

| SweetCandy a răspuns:

Daca nu ai folosit nicio metoda contraceptiva(prezervativ, pulula, sterilet) si el si-a dat drumul in tine, da poti sa ramai insarcinata. exista femei care au menstruatie pe timpul sarcinii, desi lucrul asta se intampla rar, este posibil. Ar fi bine sa faci un test de sarcina la 3 sapatamani de la contactul sexual, din urina de dimineata si asa o sa aflii ce se intampla.
Multa sanatate!

| Savy a răspuns:

Dumbass! Face in tine? Sper sa ramai cu ceva, poate asa iti dai seama ca iti lipseste o doaga si ca protectia e necesara indiferent de ce goange iti bat tie in calendar.

| Ionut_1824 a răspuns:

Nu te baza pe metoda calendarului pentru ca s-ar putea sa te trezesti ca trebuie sa faci cumparaturile pentru ala mic...hee hee)

| ame93 a răspuns:

Eu am inteles din cate am citit ca da poti ramane. dar mai bine abtine-te cateva zile si gatabig grin

| nustiu_2803 a răspuns:

Un procent mic este sa ramii insarcinata. cel mai bine cumpara un test si fal.shidaca is 2 liniuti. felicitari esti insarcinata.

sau cel mai bine du-te la ginigolog, il iti va spune rezultatul la 1000 %...

bafta...

| Alexa_2878 a răspuns:

Eu stiu ca nu ramai insarcinata dar se pot transmite multe boli daca nu va protejati. Mai bine ar fi sa va abtineti cateva zilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| doryn86 a răspuns:

Nu poti sa ramai