| Anonima00589 a întrebat:

Este posibil să te dezvirginezi cu obiecte?
De exemplu o perie?
Vreau să menționez ca am avut recent primul act sexual și i-am zis iubitului ce am făcut… si ca a curs sânge și nu mă crede…
Ce pot sa fac?
Cum l-aș putea convinge?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vezi ce prostii faci, ăla cu care ai facut sex este un dobitoc notoriu un imbecil care nu stie nimic, himenul tau este elastic si nu te dezvirgineaza de la prima incercare, nu incerca sa te dezvirginezi tu singură cu peria sau alte porcării ca faci infectie genitala gravă, da l dracu de cretin daca nu crede, ăla nu iti este iubitr este un gunoi, tu ai grijă de tine si de sănătatea ta nu trebuie sa i demonstrezi unui timpit nimic,, desparte te de el ca este un egoist nu te merită, ce varsta ai?

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai cum sa-l convingi. El a citit mai mult de felul cum se face dezvirginarea. S-a convins din cele citite ca dezvirginarea se produce în urma penetrării vaginului de către un penis natural.

| minrest a răspuns:

Fireste ca te deflorezi cu obiecte introduse in vagin, spune-mi si mie de unde vrei sa stie himenul ca e un penis sau o perie? Pentru himen e acelasi lucru, un obiect dur care il distruge. Virginitatea este o stare mentala, nu se schimba prin penetrarea cu un obiect, dar deflorarea este o stare fizica, iar prin deflorare dovada virginitatii dispare.