| Anonima00589 a întrebat:

Este posibil să te dezvirginezi cu obiecte?
De exemplu o perie?
Vreau să menționez ca am avut recent primul act sexual și i-am zis iubitului ce am făcut… si ca a curs sânge și nu mă crede…
Ce pot sa fac?
Cum l-aș putea convinge?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si eu te-aș crede si nu te-aș crede. Dar la mintea in colțuri a unora din generatia actuală, mai că te-aș crede.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vezi ce prostii faci, ăla cu care ai facut sex este un dobitoc notoriu un imbecil care nu stie nimic, himenul tau este elastic si nu te dezvirgineaza de la prima incercare, nu incerca sa te dezvirginezi tu singură cu peria sau alte porcării ca faci infectie genitala gravă, da l dracu de cretin daca nu crede, ăla nu iti este iubitr este un gunoi, tu ai grijă de tine si de sănătatea ta nu trebuie sa i demonstrezi unui timpit nimic,, desparte te de el ca este un egoist nu te merită, ce varsta ai?

| Anonima00589 explică (pentru CristiDinBucuresti):

M-am folosit de perie inainte de primul act sexual și a curs sânge și la primul meu act sexual cu iubitul meu nu a mai curs și i-am zis ce am făcut și nu mă crede asta e toată treaba

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai cum sa-l convingi. El a citit mai mult de felul cum se face dezvirginarea. S-a convins din cele citite ca dezvirginarea se produce în urma penetrării vaginului de către un penis natural.

| minrest a răspuns:

Fireste ca te deflorezi cu obiecte introduse in vagin, spune-mi si mie de unde vrei sa stie himenul ca e un penis sau o perie? Pentru himen e acelasi lucru, un obiect dur care il distruge. Virginitatea este o stare mentala, nu se schimba prin penetrarea cu un obiect, dar deflorarea este o stare fizica, iar prin deflorare dovada virginitatii dispare.

| Fandoenia a răspuns:

Nu ai cum sa convingi. Eu știu ca am fost virgina după durere nu după sânge, dar cel care m-a dezvirginat zice ca acela nu era himen de virgina, de exemplu. Incidente de genul lovire am avut la 12 ani cu niște patine pe care am căzut, după care la 2 zile am dat în hemoragie- prima menstruație. M-a ținut 2 saptamani. Plus alte incidente, care te-ar face sa te gândești ca ne am pierdut virginitatea asa, nu se știe sincer dacă ne am pierdut-o asa. Nu știu dacă poți sa ți pierzi virginitatea cu o perie, nu as crede. Presupun ca te-ai masturbat cu peria, deci nu te ai lovit înăuntru cu ea sa ti provoci un fel de traumatism, sa o bagi adanc presupun.
Dacă n-ai scos un certificat medico legal, nu ai nimic negru pe alb. Nici tu nu știi sigur cum ar veni cât de intacta erai, dacă ai avut incidente. Ideea este ca pe mine m-a durut rau actul de dezvirginare și dacă te-a durut și pe tine înseamnă ceva.
Dacă nu te crede, de fapt îți zice asa ca să nu-ti dea apa la moara, sa ți hrănească ego-ul. De fapt te păcălește pe tine și se păcălește pe el, în sensul că nu vrea sa te creadă ca să nu trebuiască sa fie cu tine ca un bibelou după, pentru că vai te-ai oferit lui pentru prima data și e ceva special. Bărbații nu doresc acest lucru și nu dau doi bani pe treaba asta, în adâncul lor se simt copleșiți de treaba asta și te tratează fix așa pentru că nu vrea sa se lase copleșit sau nu are aceleași sentimente ca și tine adica nu dă aceeași importanță cum dai tu. E simplu dacă îl lași sa intre în mintea ta, te va controla și vei fi manipulata pana când nu mai știi cum erai, ce faceai și etc. Ia lucrurile ca atare și nu mai discuta subiectul, dacă ai deja relație pe bune cu el, dar tine cont de acest semn pentru că poate va fi cazul sa ții cont și mai mult!

| Anonima00589 explică (pentru Fandoenia):

Da am folosit peria pentru masturbare doar până la perie (peria propriu zisă) adică am introdus doar mănunchiul sau cum se zice și a curs sânge spre final, și după la actul sexual nu a curs… iubitul meu fiind mai scund nu o avea nici mare și nu o fost chiar o durere așa de mare o fost suportabilă dar nu stiu ce să-i zic ce să fac să mă creadă ca a fost peria și ca cu el am avut primul act sexual…

| Fandoenia a răspuns (pentru Anonima00589):

Waa, drăguță istorisire. Da o dreacu de virginitate ca oricum nu va fi soțul tău chiar dacă a fost primul bărbat din viața ta. Una din 10 milioane se ia cu primul bărbat, de pe Planeta tine cont! Nu îți bate capul sa-l convingi dacă știi ca nu te crede, pentru că tot tu vei fi deranjata știind ca el a fost primul și ca e chiar nesi...tit și indiferent sa nu te creadă. Dacă zici ca ai sângerat cu peria atunci e posibil sa te fi rupt, nu mai ai ce face oricum. Nu poți da timpul înapoi.
O sa ți treacă de el la un moment dat, nu va fi soarta ta acest om.

| Fandoenia a răspuns (pentru Fandoenia):

Poate nu crezi, dar ia în calcul varianta sa nu fie el și renunță la idee, nu te mai amăgi și nu te mai consuma dacă nu te crede.