Nu stiu daca se numeste chiar dragoste
Este o atractie mai mult Dar se poate transforma cu timpul in dragoste adevarata
Depinde si de persoana
Da este posibil. dar cand te apuca tremuratul mi imi suna mai mult a frica decat a dragoste si nu .nu e neapoarat dragoste poate fi si simpatie si atractie poate fi si altceva nu neaparat dragoste!
Te-ai indragostit.Asta este cel mai frumos sentiment, mai ales daca este si impartasit.
Este posibil sa placi acea persoana, deoarece singuratatea te poate impinge sa-ti faci iluzii cu o persoana pe care o simpatizezi si pe care o cunosti destul de bine, chiar daca aceasta nu este neaparat cea pe care o cauti. Insa consider ca dragostea este ceva mult mai profund, este un sentiment care trebuie in primul rand impartasit si in al doilea rand alimentat. Atunci cand vei intalni persoana care te va iubi si ea la randul ei, vei putea spune ca stii ce inseamna dragostea.
Hmm... dragostea nu are limite...am patit-o si eu cu cineva din clasa...si cam asa era ...
Tremurat, ma referam la faptul ca simti ca iti transpira mainile, ca ti se agita inima intr-un mod special, la asta ma refeream