Buna, e posibil sa fie dragoste, dar nu una adevarata, mai mult atractie, pentru ca o pers o iubesti cu adv cand esti langa ea/el, cand il/o atingi, il/o simti aproape, cand sunteti unul langa altul si ii simti atincerea si respiratia, o pers o poti cunoaste pe mess, dar nu se stie ce se ascunde in spatele acestor fatade, pentru ca de multe ori realitatea e alta.
Te poti indragosti-de felul cum arata in camera, de modul cum gandeste, dar iubirea inseamna mult mai mult! Un sarut, o strangere in brate iti vor spune mult mai mult decat 10 ore de discutii pe mess!
Nu poate fii dragoste intre doi oameni care nu se cunosc fata in fata.pe net toti suntem de treaba si "perfecti", dar in viata reala e cu totul altceva...eu cred ca pur si simplu sunteti atrasi unul de altul.
Nu poate fi dragoste
pur si simplu atractie:X
poate daca o sa va cunosteti in realitate ar putea fi dragoste
Eu l-am cunoscut pe prietenul meu p mess bine...ne-am si vazut
si ne vedem insa ne-am cunoscut p net...am vb 5 luni p mess k amici... dupa care ne-am intalnit...si am ramas impreuna...ne iubim foarte mult...eu zic k...trebuie mai intai sa va vedeti si apoi iti vei da seama daca ceea ce ai simtit e iubire sau doar o atractie:*
Sal eu zic ca poate sa fiee dragoste, eu cu prieteana mea ne-am cunoscut pe hi5, ia in romania eu in anglia si am vorbit zi de zi pe mesenger cel putin 5-6 ore mereu, si am vorbit asa 7 luni dupa care ne-am vazut, la 3 zile de cand ne-am vazut fata in fata ne-am logodit si pot sa va zic ca dupa 2 saptamani a venit la mine in londra, ia a fost virgina si a fost a mea din prima zi dar in ultimile 2 luni care le-am vorbit pe mes vorbeam mereu de treaba asta si ia isi dorea momentul la fel ca mine, iubim amundoi enorm, dar ce a contat cel mai mult incredererea unul in cellant, si pot sa zicc ca staim tot despre noi, vorbeam absolut tot ce gandeam si facem totul, si cred ca daca te integegi bine cu el merita sa incerci baafta
liliana77any întreabă: