anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa te plictisesti de persoana iubita dupa un anumit timp? Sau sa ti se para prea sufocanta?

12 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Daca iubesti cu adevarat gasesti mereu ceva nou la persoana de langa tine si nu ai cum sa te plictisesti de ea! o mare prostie! Adevarata iubire inseamna enorm de mult!

identitate
| identitate a răspuns:

Doar daca faci exact aceleasi lucruri ca "in prima zi", adica la inceputuri.De fapt nu e vorba de aceleasi lucruri facute ci spuse, pentru ca de facut nu se face nimic.
In orice relatie e mult mai frumos cu timpul daca chiar faci ceva.Nu e neaparat gresit sa repeti unele lucruri.Sa razi in fiecare zi de exemplu nu cred ca e plictisitor.happy Si multe alte lucruri.
Cea mai lunga relatie a durat vreo 4 ani cu unele pauze datorate imprejurarilor dar a fost mai frumos la sfarsit.
Dincolo de motivele care duc la despartire, nu as da niciodata ultima zi dintr-o relatie pe prima zi din aceeasi relatie.

| Lorelai a răspuns:

E adevarat ca intervine monotonia dupa ceva timp, insa asta nu inseamna ca incetezi sa il/o mai iubesti!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Dacă se instalează rutina atunci da, apare plictiseala. Iar daca ai un/o prieten/ă care te sufocă cu telefoanele si cu ieşirile atunci cu siguranţă o să ţi se pară sufocant.

| raisa1993maria a răspuns:

Dupa 2 ani si 8 luni cu siguranta nu ne-am plictisit, excat cum spune malvynutza2 mereu exista cate ceva nou la persoana iubita, daca te plictisesti inseamna ca nu esti inca capabil sa ai o relatie de lunga durata, doar aventuri de 1 saptamana 2

| zoricuta a răspuns:

In iubirea adevarata nu exista plictiseala. Din dorinta de a-l multumi pe cel de langa tine tot timpul vei face ceva nou si frumos pentru tine si pentru el.Deci, daca il iubesti cu adevarat si simti ca el e alesul nu o sa te plictisesti si nici nu o sa te sufoce relatia. Daca tu simti ca e plictisitor si sufocant e timpul pentru alte cautari.

| eu_9968 a răspuns:

Daca te plictisesti, asta inseamna ca nu a fost niciodata "persoana iubita"...nu ai iubit-o...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da... si iti recomand sa nu mai stai cu acea persoana si sa te desparti cat mai repede posibil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O gramada de pustoaice care vorbesc doar ca sa nu se plictiseasca. Normal ca intervine plictiseala dupa un timp. Bagati-va mintile in cap, mergeti sa va faceti temele si comentati despre relatii peste ceva ani.

| Daniela121986 a răspuns:

Depinde de om. dar cum sunt barbatii in ziua de azi, ca ei se plictisesc primi de femei, e clar.nu ac noi femeile sunt departe, dar cat de cat noi putem sa mai tinem o familie, dar barbatii...

| baby22 a răspuns:

Am citit undeva ca dupa aproximativ 1-2 ani o relatie se bazeaza doar pe respect reciproc pentru ca intervine monotonia. dupa parerea mea in acea relatie nu exista dragoste adevarata. nu ai cum sa te plictisesti daca va uneste iubirea.