| 4b a întrebat:

Este posibil sa te plictisesti de persoana iubita? sad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat nu te plictisesti de ea.

| Andreea_5857 a răspuns:

Sigur daca nu o mai gasesti atractibila. Esti posibil orice.Of Course!kiss

| dan_2834 a răspuns:

Nu cred ca te poti plictisi de persoana iubita.Cel putin asta e parerea mea.Am prieten de 5 luni si nu m-am plictisit de el,ba mai mult, il ador, parca il iubesc mai mult pe zi ce trece.E prima mea iubire.Chiar tin la el si nu am de gand sa il las pentru nimeni.In cazul tau,daca ti s-a intamplat sa te plictisesti de o persoana de persoana iubita, inseamna ca nu ai iubit-o cu adevarat, sau doar a fost atractie fizica din partea ta.Incearca sa te uiti in adancul inimii tale sa vezi ce simti cu adevarat, sau de ce simti asa.winking

| deedeelina a răspuns:

Cand te plictisesti, e CLAR ca nu o mai iubesti. Iar faptul ca nu te plictiseste, e la fel de clar ca o iubesti si ca mereu gasesti in ea ceva nou :X

| cristinaiub a răspuns:

Te poti plictisi de locurile pe care le frecventati, de lucrurile pe care le faceti in mod repetabil dar de ea nu asta in cazul in care o mai iubesti.

| nimiiiiiic a răspuns:

Never Ever...asta in cazul ca o/il iubesti.

| Giulya93 a răspuns:

Poti sa te plctisesti,doar cand faceti aceleasi lucruri de numarate ori si nu schimbati nimic si automat intra monotonia intre voi,dar asta nu inseamna ca nu va iubiti! Incercati sa faceti lucruri diferite, sa va petreceti timpul liber impreuna, dar in diferite moduri!

| aly_2338 a răspuns:

Eu zic ca nu, numa mare grija sa nu apara monotonia intre voiwinking