Parerea mea e ca nu era obisnuita cu dulcegarii, romantisme si dovezi de dragoste asa bruste. Ma pun in locul ei si ma gandesc. de la fostul iubit ( care dupa cum spuneai, o tinea din scurt ), a trecut la tine, ( un tip destul de sincer si sufletist din cate observ ). Din moment ce fostul iubit era prea posesiv, s-a obisnuit asa, iar cu tine era a fost altfel : o iubeai, o alintai, incercai sa ii demonstrezi ca o iubesti...
Probabil ca din obisnuinta nu arata prea mult ...Cred ca si tu ai gresit putin fiindca i-ai spus " te iubesc " din a 2a saptamana ( nu ar fi un lucru asa de rau ); ai " cocolosit-o " cu atata dragoste ( brusca )...
Incerc sa iti raspund la intrebare... nu cred ca " a te satura " e expresia adecvata... mai degraba intervine monotonia, arati prea mult si deodata ceea ce simti, se plictiseste pur si simplu sau prietenii ei/lui o/il descurajeaza intr-un fel sau altul.
Nici eu nu stiu de ce iti dau raspunsul asta, cam asta simt...
E trist cand dai prea mult si nu primesti inapoi, exact asa mi se intampla mie.
Un sfat? incearca sa nu pui suflet atat de repede si atat de mult. Asteapta sa iti confirme sentimentele.
Oricum cea cu care vei ramane va fi o fata norocoasa.
Sper ca te-am ajutat, daca pot sa spun asa.
O zi buna iti doresc si capul sus! sunt multe fete bune trebuie sa stii sa alegi...
zic
Woaw am citit ce ai scris tu aici cu mare interes ca pe o carte parerea mea e ca e o proasta ca nu apreciaza sentimente sincere, din pacate sunt si astfel de persoane si daca ai,, bafta,, sa mai intalnesti genul nu iti mai oferi inima pe tava.
Nu cred ca e o proasta... doar nu stie sa aprecieze ceea ce trebuie si nu a invatat sa iubeasca. are timp, are 18 ani.
in alta ordine de idei, @marlanuu, multumesc pentru funda, nu era nevoie. doar " m-am descarcat " ca si tine.
Wow....lasai putin timp e doar confuza dar ai sa vezi ca totul va fi bine in final..si daca nu este bine nu este inca finalul!
Nu-ti fa griji, multi se descarca akilea te saturi de iubirea asta, cand n-o mai poti duce, cand simti ca te lupti cu morile de vant sau, in cazul tau, cand nu stii s-o apreciezi la adevarata valoare...cuvintele domn'soarei chiar sunt dureroase, si sper ca toti aceia care ''se satura'' de partener, inainte sa-l cunoasca cu adevarat, sa regrete amarnic decizia.
Multi ani in continuare si bafta
Uite ca eu am citit tot.e posibil ca ea sa vrea sa cunoasca ce e aia libertate.mai da-i timp, si poate in timpul asta descopera si pe altii, vede si ea ca se poate si mai alb, si mai negru, si cand se va satura de libertate chiar ea se va intoarce la tine. Sper.
Dar nici tu nu o evita, intreab-o ce a mai facut, las-o sa se laude cu toate lucrurile noi pe care le experimenteaza, incurajeaz-o, sa vada ca tu nu esti un incuiat.
Si da, 400 de mesaje pe zi e bine sa le primesti, nu sa le trimiti.O sufoci
Chestia e. in opinia mea. k i.ai oferit totul pe tava mult prea usor si mult prea repede. si probabil ea nu e genul care sa aprecieze. si daca are 18 ani probabil e genul care are nevoie de "mai multe experiente de viata". cel mai bine e sa mergi mai departe. esti tanar. iar dezamagiri vei mai avea destule. nu iti incarca niciodata sufletul cu cineva care nu te merita. esti mult mai bun de atat