Prietenia sau relatia? sunt posibile amandoua in opinia mea... fetele se maturizeaza mai repede baietii mai tarziu asa ca va intalniti pe undeva la mijloc.
Eu unul nu cred ca asta e o relatie de viitor daca la asta ter referi.
dar ce cred eu conteaza mai putin..conteaza ce simti tu, daca tu ai sentimente pentru o persoana de 18 ani sau 26 asta inseamna ca e posibil.
fa ce simt si vei fi mult mai mutumit/a stiind ca a incercat. dupa ce inceri iti dai seama daca se poate, intr-o relatie bazata pe sentimete varsta nu conteaza, insa sa stii ca nu toate relatiile sunt bazate pe sentimente.
din cate am observat cam 70% sunt asa de ochii lumii, poate ai mult de atat.
Da. Mai ales ca ambii parteneri sunt majori, e posibil si din punct de vedere legal. Dar pe langa toate astea, atata timp cat este iubire, iubirea nu tine cont daca esti slab, gras, urat, frumos si mai ales nu tine cont de varsta! cand l-am cunoscut pe iubitul meu aveam 15 iar el 23, si suntem impreuna. ne-am casatorit si o sa avem un baietel
Nu conteaza... putea sa fie diferenta si de 20 de ani atunci cand iubesti nu conteaza ..nici varsta, nici inaltimea nici banii. absolut nimicFunda.Te pup!
Aici iti sa iti zic ca sunt si baieti de 26 ani care stau cu fete de 18 de dargl de a sta si a mai pacali unele fete..stiu multe cazuri
dar daca relatia imlica sentimente go on, fara frica(sentimente de ambele parti)
Da este posibila verisoara peietenei mele are 18 ani si prietenul ei 27 si se inteleg destul de bine
blondissima întreabă:
KatiMe27 întreabă: