Buna DanVi.
Prima data am sa iti spun pe plan zodiacal. Femeile din zodia sagetator sunt romantice dar in acelasi timp adora sa fie curtate, flirteaza cu toata lumea. Fecioara, au autoritatea lor dar toata viata sunt fideli persoanei de langa ei, si se daruiesc trup si suflet pentru bunastarea relatiei/familiei, casei.
Daca tu te indragostesti, ea ce simte pentru tine? Ce semnale iti da? Sa incerci sau sa uiti de ea?
Eu am mentionat ca noi 2 suntem cei mai buni prieteni, am facut cunostinta in luna septembrie si am observat ca avem foarte multe interese comune, muzica, filme, mincare, chiar si mentalitatea si felul de a gindi este practic acelasi, ea a facut foarte multe lucruri pentru mine, dar le-a facut ca un prieten, la inceput o consideram doar ca cea mai buna prietena dar in ultima luna simt ceva straniu, mi-am dat seama ca incep sa ma indragostesc de ea, am incercat sa uit de ea, sa nu comunic mult timp, dar ea singura incepe discutia
Nu te lua dupa zodiac, nu reflecta adevar!
Momentan fetele sunt atrase de baieti mai in varsta, dar nu se stie niciodata!
Daca o sa cauti compatibilitatea zodiilor si nu o sa mergi la actiune atunci fii sigur ca o pierzi. LA mine e ceva asemanator, eu fecioara, ea taur, dar ne intelegem bine si ne iubim
Bună.
Uite ce am citit :
" Sansele ca o relatie intre o fecioara si un sagetator sa mearga bine sunt destul de minime. eu am avut o relatie, a durat vreo 2 ani dar cu multe certuri si compromisuri... femeia sagetator are nevoie de libertatea pe care barbatul din fecioara rareori e dispus sa o ofere, pentru ca e gelos si o vrea numai pentru el. acum depinde si de ascendentul fiecaruia si de caracteristicile proprii care va definesc ca persoane... daca amandoi sunteti dispusi sa lasati unul de la altul poate merge."
Cu bine!
NU vreau sa te descurajez dar daca o luam din punct de vedere astrologic aceste zodii nu sunt caompatibile. O zodie de foc si una de pamant... ambele orgolioase, si vor avea mereu ceva de impartit. Acum depinde foarte mult si de ziua nasterii, pozitia planetelor in momentul in care v-ati nascut si de ascendent. Dupa mai intervine si de mentalitatea voastra, daca aveti rabdare unul cu altul si sunteti dispusi sa lasati unul de la altul atunci cand trebuie, poate descurge ok. In orice cuplu e bine sa stiti sa va ascultati si sa comunicati.
Daca e sa te iei dupa zodii, relatia dintre voi doi ar fi una foarte tensionata. De obicei fecioarele au o tendinta mare de a insela, iar asta este valabil si in cazul sagetatorilor.
Dar nu trebuie sa te iei dupa chestiile astea, trebuie sa tii cont de ce simti tu pentru ea si ea pentru tine.
Nu te lua dupa zodii pentru ca sunt persoane care se inteleg perfect, chiar daca zodiile nu sunt bune "prietene".
Daca si ea te iubeste, sa nu-ti stea nimic in cale!
Multa bafta!