Nu ai cum sa ramai insarcinata dupa 3 luni! Si mai ales ca intre timp ai avut si menstruatie. Linisteste-te si mergi la doctor pentru o consultatie de specialitate. Apropos de sani - cand esti insarcinata, iti cresc sanii, se "umfla" si te mananca (datorita intinderi pielii)
Mersi mult de tot de raspunsuri. oricum sunt foarte speriata pentru ca pana acum nu mi-a intarziat niciodata atata. tot ma gandesc ca poate e sarcina cu ciclu peste. dar ma si contrazic.pentru ca macar unu dintre teste ar arata asta banuiesc.sau nu aveam 5 zile de menstruatie luna trecuta si acum 2 luni...si prietenele imi spun sa nu-mi fac griji... dar nu-mi pot controla frica
Am fost azi sa-mi fac programare. si mo programat pentru maine la 12 dimineata. mo intrebat asistenta ce simptome am i-am zis ca nu-mi vine menstra si ca am avut ceva secretie acum ceva timp si is sperita.si mo intrebat daca cred ca e sarcina si daca mi-am facut test, si i-am zis ca am facut 3 teste si sunt negative. si o zis ca atunci sarcina nu e. si ca vedem maine ce e. dar tot imi e frica, cred ca problema o devenit psihica