Posibil ca si din cauza asta! Baietii, la varsta asta sunt mai pirpirii si cred ca sunt complexati de tine! Eu am trecut prin asa ceva, am 1, 75 si din clasa a VII-a nu am mai crescut, dar am fost cea mai inalta pana am terminat liceul. Nu-ti fa probleme! Acum la moda sunt fetele inalte. Cauta si tu un prieten de varsta mai mare, care a apucat sa creasca si el! Baietii cresc un pic mai tarziu!
Nuu. Trebuie sa fii mandra de inaltimea ta:-x
fetele inalte sunt foarte frumoase si isi pot scoate in evidenta tot ce au maibun
Gandeste`te... cum ar fi s afii o pitica bondoaca? Iti zic eu ca ar fi super nasol. Si la urma urmei cine te place cu adevarat te iubeste exact asa cum esti, fara a vrea sa schimbe nici cele mai minore lucruri la tine:*
A nu. Probabil ca te-ai dezvoltat mai repede. Mai ai rabdare pana intrii la liceu si acolo sigur o sa-ti fie mai bine.
Nu este deloc rau. cei care isi bat joc de tine o fac numai ca sa atraga atentia sau pentru ca sunt rautaciosi.
poate fi un avantaj in modeling, daca vrei sa faci asta
de ex prichindeii de 1. 65 nu pot
Si eu am 13 ani si am 1, 60 si eu vreau 1, 70 nu-mi dai macar 5 cm de la tine?
nu, fi serioasa baietilor din cate stiu eu le plac fetele inalte
e foarte bine ca esti inalta, poate ajungi model
si poti avea si un prieten mai mare decat tine fara sa-ti fie jena ca esti cu mult mai scunda decat el
isi bat joc de tine :O? ce prostie invidie, clar lasa-i in pace ei isi bat gura tu iti traiesti viata asa inalta si frumoasa
Nicidecum din cauza asta. Poate ca acum, la 13 ani o sa induri putin dar mai tarziu o sa fi apreciata. Fetele mai inalte sunt intotdeauna dragute.
S-ar putea ca si din cauza aceasta dar nu este sigur.Baietilor in general le place sa aiba prietene mai mici de inaltime ca sa isi arate "barbatia". Dar s-ar putea ca sa nu fie din cauza asta deoarece nu e nimic in a fi inalta.Si eu sunt inalta pentru varsta mea (tot 13) si nu am avut prieten.Nu au importanta aceste lucru ci doar ce ai tu in suflet si pentru unii ce ai in exterior.
Baftaa.
EuSiAtat
Nu cred ca este o problema.Si eu sunt inalta si un baiat mi-a spus ca lui oricum ii plac fetele inalte.Deci nu cred ca asta e problema.Nu stiu.Iti poti cauta un baiat mai mare ca tine, dar ai grija ce alegi.Si eu la fel fac, dar sunt si de varsta mea care sunt ff inalti chiar si mai mici.mult succes
Nu conteaza inaltimea.Si eu am ''explodat'' in ultimul an.Baietii is mai pitici pe la varsta de 13 ani dar eu am vazut si la 13 ani baieti inalti dar in fine.Bate-ti si tu joc de ei.Eu am 13 ani si imi place de un baiat mai scund ca mine si am 1. 65 cred
Eu am 14 ani si am in jur de 1, 65
fii sigura ca nu din cauza inaltimii nu ai prieten.
poate esti prea mica [ ma rog. in ziua de azi cei de 12-13 ani isi incep si cealalta viata...]
stai linistita ca nici eu n`am avut prieten pana acum si nici nu vreau prea curand. pe la 16-17 ani ar fi ok.
Nu este rau deloc. atunci de ce sau mai inventat tocurile? :O
toate fetele vor sa fie mai inalte iar tu ca esti inalta vezi in asta un defect.
Pe copii nu-i lua in seama pentru ca nu sunt ei in masura sa te critice. si in primul rand fiecare are defectul lui.Dar inaltimea nu e un defect
Cand te uiti la o fata care este mica de statura de da cu fundul de pamant atunci ce sa mai zici?
eu cred ca orice fata ar trebui sa te invidieze pentru ca o fata inalta este o fata frumoasa
te pup pa
Pai si eu am o fata la mine in clasa la fel de inalta ca si tine si si ea are tot 13 ani dar a avut muuuulti prieteni.Probabil ca esti mai uratica de felul tau dar nu fii trista
Sall ely eu am 15 ani si sincer nu sunt mai inalt de 1. 60 dar nu gasesc ce e rau in asta de a fi inalt sau mai mic si mie catodata imi spun prieteni :ce mic esti! dar eu nu bag in seama si ii ignor total deci.nu gasesc vreo problema
Nu cred. te-ai dezvoltat mai repede.pana la urma si ceilalti vor creste si poate te vor ajuneg eu zic ca ceilalti isi bat joc de tine pentru ca te invidiaza defapt.eu zic ca nu e rau ci e bine. dar asta numai tu poti sa stii ce e bine si ce e rau pentru tine
Ba nu e rau deloc, si eu sunt inalta am 1, 77 si am 15 ani si din contra lumea imi spune ca e foarte bine sa fii inalta si de multe ori esti vazuta cu alti ochi de alte persoane, iesi mai mult in evidenta si faptul ca nu ai avut niciun prieten pana acum nu are nicio legatura cu inaltimea ta, eu am auzit de la mai multi baieti ca fetele inalte sunt mai atractive si e chiar un lucru bun, doar ca la tine poate nua aparut cel potrivit, stai linistita o sa apara
Eu am 12 ani aproape fac 13.sunt inalta dar si foarte dezvoltata.am o prietena care este la fel ca mine... amandoua parem de clasa a 8-a, amandoua avem inaltimea ta...deci nu e nimic rau in a fi inalta.Cine isi mai bate joc de tine zi.Si ce te oftici tu? faza cu prietenul nu este adevarata deloc.eu la ani mei am avut vreo 6-7 gagici.
Parerea mea e ca nu e nimic rau in a fi inalt, iar faptul ca se rad de tine e o prostie copilareasca, eu zioc ca nu din cauza ca esti inalta nu ai avut prieten, stai linistita ca viata e lunga ai timp sa gasesti pe cinvea la care sa ti si invers, papa
Nu cred ca inaltimea a fost pentru simplu fapt ca nu ai avut un iubit, te sfatuiesc sa profiti de faptul ca esti inalta si sa te ajuci de un sport de performanta sau de modeling. succes :d