Ma gandesc ca da, testele de sarcina de obicei pentru un rezultat sigur se fac dupa a 5-a zi de intarzierea menstruatiei
Prietena mea a luat escapelle(pastila de urgentă) și i-a venit o sângerare după 6 zile exact ca menstruatia care a durat 6 zile și a făcut un test ieri după amiaza care a iesit negativ și mâine face iar de dimineața….au trecut 28 de zile de la contact și am citit ca apare sigur rezultatul după acest timp
Spune-mi daca reusesti data in care a avut loc actul sexual, data in care a luat pastila de urgenta, ziua in care i-a venit menstruatia, ziua in care a facut testul.
Daca ai putea sa-mi spui pe langa toate cele, si menstruatia in ce data era de dinaintea actului sexual.
De ce?
Cum adica de ce? sunt niste calcule de facut, de aceea. E important sa stii dupa cate zile de la menstruatie ai facut actul sexual, in a cata zi ai luat pastila de "urgenta", dupa cate zile ti-a venit menstruatia dupa aceea, si cand anume ai facut testul de ti-a iesit negativ, ca sa-ti pot spune daca ai facut corect tot ceea ce ai facut.
1. Femeia de obicei este fertila (adica poate ramane insarcinata), pana in a 15 zi de la prima zi de menstruatie, (repet, de obicei pentru ca nu toate femeile au o menstrustie regulata).2. E importanta ziua in care ai luat pastila de urgenta pentru ca daca ai luat-o a doua zi repede, isi face efectul, dupa isi pierde eficienta. E important sa-mi zici cand i-o venit noua menstruatie dupa acea pastila, pentru ca acea menstruatie de fapt poate fi doar o reactie a corpului in urma pastilei, si nu o menstruatie adevarata, si iarasi data in care ai facut testul.
Da mi cerere de prietenie și un mesaj și ți zic când ajung acasă, Ok?
Facut.
Nu merge sa ți dau mesaj, da mi tu ca am grad prea mic. după ce mi trimiți tu mesaj putem sa vorbim
Nu pot sa ți dau mesaj, nu am grad, da mi un Instagram in mesaj privat sa ți zic
Carla90 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
angelina1612 întreabă: