anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un baiat care are 18 ani(eu am 14)si se comporta foarte urat cu mine de fata cu prietenii nostri(ma trage de par,imi da palme),dar cand suntem doar noi si prietenii noaatri cei mai buni, el e diferit, desi eu nu

7 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E un nesimtit.Ar trebui sa nu ai de a face cu el, daca te umileste asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai tatic? povesteste-i ce ti se intamplawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Foarte nesimtit! Isi bate joc de tine, cu un asfel de specimen nu ai ce vorbi!

| NuMaContrazice a răspuns:

Nu-l mai lasa sa se comporte asa cu tine, da-i una in gura daca mai da in tine.Vezi sa nu formeze un obicei din asta.Fie ca te place si prin comportamentul asta idiot crede ca isi mascheaza sentimentele, fie ca are ceva cu tine, tu nu trebuie sa acceptii asa ceva, de la nimeni! Prietenii tai nu ii zic nimic? Ce prieteni is aia?!

| stark47 a răspuns:

Ai 14 ani, pentru el e cam ciudat sa recunoasca,,, ca are sentimente pentru tine, asa ca pentru a nu fi dat de gol te trateaza mai urat decat pe restul ca sa nu ridice suspiciuni.are 18 ani, insa nu are minte nici cat cineva la 12 daca am dreptate

| suntZeu a răspuns:

E un comportament ciudat, sa iti dea palme si sa te traga de par? nu cred ca sunt motive sa te placa sau ceva

| minirollo a răspuns:

Intrerupe orice legature cu el, e un nesimtit el te considera inferior si incearca sa arata in fata prietenilor vostri cat de superior e el si cat de fraier/a esti tuhappy.

Nu mai vorbii cu el, asa va fi mereu nu se va schimba nici o data crede-ma.