Daca simtea ceva pentru tine trebuia sa converseze cu tine si sa-ti arate unde ai gresit, toate figurile lui cu laudele a fost un fel de a tatona terenul sa vada daca esti o viitoare captura, daca a vazut ca nu tine vrajeala cu tine s-a razbunat prin a te barfi la prietenii tai. Este un tip bolnav, acaparator si egoist, vrea ca totul sa fie al lui si numai el sa aiba dreptate in ceea ce spune.Pe viitor fi cu mare bagare de seama si cand vezi ca un tip vrea si face cu tot posibilul sa castige increderea ta, a parintilor ta si a prietenilor tai din primele zile (lingusitor si perfid )trebuie tras semnalul de alarma, ca in definitiv si pana la urma urmei baiatul doreste o relatie cu fata nu cu tot cartierul
Daca toate acestea sunt reale, ceea ce ma indoiesc, tipul a fost bun drept caine de companie. Se poate inlocui.
Duci dorul momentelor petrecute impreuna, nu al lui. Vor aparea alte momente frumoase stai linistita.
Exact asta simt si eu nu stiu ce safac uneori as vrea sa nul mai vad niciodata dar am momente in care ori as vrea sa vb cu el ori sal strang in brate deci stiu ce simti...dar iti zic eu e mai bine singura decat sa te indragostesti prea mult de el apoi sa suferi mai bine ramaneti doar prieteni...niciodata nu cunosti o persoana cateodata nu-ti ajunge nici o viata pentru a cunoaste cu adevarat pe cineva nu stiu ce crezi tu dar eu cred ca aproape toti baietii sunt la fel. sper ca te-am ajutat cu cv aceasta e parerea mea tu poti asculta ce vrei poti intelege ce vrei.
HappynewCenusa întreabă: