Salut! Pai in primul rand el are prietena si se da la tine. Gandeste-te cat de corect ii fata de ea. Daca sa zicem ca ai ajunge sa fii cu el de ce nu ar putea face aceeasi chestie? Sa umble cu tine la suprafata si pe ascuns sa aiba ascunse niste fete. Inca o chestie: daca e asa cu tine, de ce nu ar fi asa si cu altele? Nu poti fii cu el non-stop sa stii tot ceea ce face. Imi pare sau sa iti zic, dar un baiat ca el nu merita- el nu respecta fata de langa el. Sincer, nu cred ca iti doresti asa ceva. Daca ii placea atat de mult de tine o parasea pe actuala prietena, arata mai multe semne si iti spunea tie sa fii cu el. Mai multe nu mai am ce sa zic. Ai grija si incearca sa il uiti. Meriti un baiat care sa te respecte.
Nu e giacuzzi ci jacuzzi ...In fine vreai adevarul uitel: nu am nevoie de funda sau rahaturi ce spui tu acolo iti zic parerea mea sincera.E un *** de om pentru ca are iubita si filtreaza cu tine.Cum ar fi daca tu ai fi in locul prietenei lui...da poate vei fi si va filtra tot asa cu alta atunci tu ce parere ai? app cati ani ai 2?
Daca se rusineaja cu adevarat eu cred ca da te place ffmult doar ca nu stie cum sati zica
@ babyliciousalexaa daca fata n-a stiut cum se zice la jacuzzi si te-ai trezit sa ii faci tu observatii, invata si tu ca nu se zice a filtra ci a FLIRTA...ca nu filtrezi nimic.
Pai cel mai bine ar fi sa incerci sa il cunosti mai bine.sa vezi ce crede despre tine.fa`l sa iti spuna ce simte dar in asa fel incat el sa nu`si dea seama.Ai putea sa-l intrebi daca o mai iubeste pe prietena lui sau mai bine daca ar vorbi cu o fata [aceea fiind tu] si ei i`ar cam placea de el. daca ar exista vre`o relatie ceva.sunt multe chestii.gandeste`te`:X Bafta si sa`mi spui si mie cum a fost`! sper ca te-am ajutat:*
Mutubal întreabă: