anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un baiat de care imi place... este in aceeasi clasa cu mine si e simpatic. Zambeste mereu, e foarte activ, bun la baschet, ii merge mintea la mate SI NU E TOCILAR. E considerat ca fiind foarte cool. Anul trecut il vedeam ca pe un tantalau dar acum am realizat ca imi place de el. El sta in spatele clasei si eu in prima banca si am impresia ca se uita mereu la mine. Si imi ia apararea din cand in cand. Dar nu prea vorbeste cu mine crying
El e zodia Varsator. Eu sunt Balanta. Intrebarea este... credeti ca ma place si el? (Apropo, am 12 ani)

Răspuns Câştigător
| justme08 a răspuns:

Eu sincer cred ca te place...nu conteaza foarte mult zodia.Incaerca sa afli daca te place,vorbeste cu el, deveniti prieteni si fai niste complimente, stai cu el poate te place poate ca nu.merita sa incerci. Bafta!big grin

7 răspunsuri:
| TormentOfSins a răspuns:

Cu siguranta multe fete il plac pe acest baiat o sa iti fie foarte greu sa il tii doar pentru tine.

Baietii draguti mereu vor zambi fetelor dragute iar daca e singurel cu siguranta e si in cautare.

| TormentOfSins a răspuns:

Cu siguranta multe fete il plac pe acest baiat o sa iti fie foarte greu sa il tii doar pentru tine.
Baietii draguti mereu vor zambi fetelor dragute iar daca e singurel cu siguranta e si in cautare.

| AnonimaPunct a răspuns:

P.S.: dau fundita big grin

| AnonimaPunct a răspuns:

Nu te supara, justme08, dar... mi-e cam rusine blushing

| Alessandro_4870 a răspuns:

Dupa parerea mea va potriviti destul de bine, dar dragostea adevarata o vei avea cu un baiat de zodia gemeni. oricum noroc

| Bobby_3542 a răspuns:

Uite si eu sunt varsator, am 14 ani... treaba sta asa,(cel putin asa e la mine ) Sunt genul care admira, si gandeste de multe ori inainte sa faca ceva in dragoste, incerca sa vb cu el pe Y! M sau skype msn etc. Si m-ai fai niste complimente suptile, si daca iti raspunde si el la ele, tot avansezi. Eu personal foarte rar fac primul pas intr-o relatie chiar de sunt baiat, imi place sa merg la sigur si nu suport ideea de a fi respins.

| Carmen100 a răspuns:

Bunabig grin!
Fii sociabila, prietenoasa, dar in acelasi timp linistita. Baga-te in discutzie dar nu fi intzepata sau sa il intrerupi. Povesteste-i ce ai facut tu mai "incredibil"laughing Fii draguta si in acelasi timp fii tu! Mergi la el si il intrebi ce face... daca a vazut ultimul episod din "iubiri secrete" sau "pariu cu viata" (asta daca se uita), sau sa il intrebi ce tema aveti la nu stiu ce materie... gasesti u ceva.winking Si el o sa isi dea seama ca il placi si o sa te intrebe ceva de genul "Iti place de mine?" si tu nu trebuie sa zici decat "Dahappy"
Sper ca te-am ajutat big grin big grin big grin Funda?