Daca il stii si ti se pare de treaba ai putea sa te combini cu el-asta e sfatul meu sincer.
Din ce spui tu se pare ca el e foarte atent cu tine. Daca lucrurile astea pe care le face cu tine stii ca nu le face cu oricine inseamna ca te place. Faptul ca s-a interesat de tine cat ai fost bolnava inseamna mult. Crede-ma ca un baiat caruia nu ii pasa de tine nu face acest lucru. Parerea mea e ca tu tii la el doar ca la un coleg tocmai din cauza celuilalt. Tu spui ca vrei sa il uiti pe celalalt deci nu ar putea fi o piedica. Parerea mea e ca ar trebui sa pastrezi relatia cu el in acelasi stadiu ca acum. Adica doar colegi amici pana reusesti sa te detasezi emotional de celalalt. In primul rand vorbeste cu acel baiat, varsator din ce am inteles din intrebarile tale anterioare. Trebuie sa lamuriti lucrurile. Intreaba -l daca intre voi e doar prietenie sau mai mult. Abia dupa ce la muresti situatia cu primul ai putea sa te gandesti la o relatie cu al doilea. Daca primul va vrea sa fiti doar prieteni, accepta ideea asta. Cu timpul vei invata sa il privesti asa. Gandeste-te ca ai norocul ca doi baieti sunt atenti cu tine. Unele fete in momentul acesta se gandesc daca vreodata vor fi iubite de vreun baiat. Gandeste-te ca orice s-ar intampla poti avea doi prieteni buni, sau un prieten bun si un iubit afectuos. Poarta o discutie cu primul pentru a clarifica lucrurile si in functie de ce iti spune iti dai seama ce trebuie sa faci pe viitor. Oricum ar iesi sper sa fii fericita.
Bacemi, multumesc pentru cele spuse! Din toate raspunsurile tale de pe sait am inteles ca tii foare mult la fete si nu ai fi in stare sa le faci rau, sper ca nici una sa nu te dezamageasca. Bravo, sunt putini baieti din astia! Tot as sa o tii! Multumesc!
In primul rand spune-mi in ce clasa esti, sa pot intelege comportamentul colegului tau.