| laura14 a întrebat:

Este un baiat foarte simpatic dar care vorbeste vulgar si este destul de violent. le injura pe toate fetele din jurul sau cu exceptia mea. cand ma vede imi arunca un zambet larg, ma apara si nu ma jigneste nici macar o data si cand ne intalnim pe strada stam cate 30 min -1 ora de vorba iar pe mess daca vorbim stam cateva ore. ce credeti ma place?

13 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Posibil sa te placa, dar ai grija... poate se gandeste la tine, doar ca la o sora. Acum, cred ca ar trebui sa vorbesti cu el.

| DorelSudoru a răspuns:

Depinde cum arati

| MiK3L a răspuns:

Da te place mai mult ca sigur. si face asa ca sa iti atraga tie atentia..si vad ca a si reusit. Dar mi se pare ciudata totusi ca injura si mai ales in fata ta cand el te place.Eu faceam orice ca fata pe care o plac sa nu simta ca vb urat sau ca injur. S-ar putea ca, cat de curand sa ai si tu soarta lor. Totusi ai girja. Nu te pot opri sa faci ceea ce-ti place.

| Annim a răspuns:

Daca esti gata sa te intilnesti cu un BAD man care injura la orice pas, nu sint probleme. Si pentru ce asa prieten? baieti mai sint, pune-ti principiile tale daca vrei sa te intilnesti cu el :Sa nu injure pe nimeni si nicaieri,,, desigur ca te place oamenii nu comunica o ora daca nu au o placere unul de altul,,

| LarriBia a răspuns:

Eu cred ca da... Daca se comporta cu tine special, ori vrea sa isi bata joc de tine ori chiar te placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Baietii care se dau duri nu sunt de fapt asa, dimpotriva...vezi si tu unde bate.

| Dan1989P a răspuns:

Nu stiu exact daca te place sau nu sau daca pur si simplu nu vrea sa isi bata joc de tine.Incearca sa-l supui la un test. Putem vorbii prin mesaje ca sa iti dau multe explicatii!

| TheBoyFromVeniceBeach a răspuns:

Cum il cheama?

| laura14 explică (pentru TheBoyFromVeniceBeach):

Andrei

| laura14 explică (pentru TheBoyFromVeniceBeach):

De ce intrebi?

| MiK3L a răspuns (pentru laura14):

Ca probabil este si el asa, adica injura si co anumita fata se comporta frumos...cred(dupa teoriile mele)

| aLLexeEe a răspuns:

Posibil are o simpatie asupra ta happy Adica nu posibil, sigur are. Daca vrei sa aflii ca te place..intreaba-l chiar pe el. Raspunsul nostru nu te va ajuta cu nimic, noi iti putem da niste sperante si atat... in schimb, el iti poate da raspunsul care te macinahappy.

Ciuss!

| Andradaalina a răspuns:

Nu neaparat te place desi sansele sunt mari; poate vede ceva la tine in plus sau in minus poate crede ca meriti respectul sau happy... ai auzit vreodata de impresie... ai grija sa nu calci stamb ca o sa te trateze mai rau decat pe ceilalti