| Diana_4238 a întrebat:

Este un baiat in scoala de care la toate fetele le place de el, si mie! De multe ori vrea sa ma enerveze.Imi face propuneri indecente legate de s*x bine asta mai zice si catre alte fete. Dar pe mess imi spune iubire, iubitel, ai maini fine din astea.Si ma lauda destul de des.Acum as vrea sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare:Sa il intreb ce vrea de la >mine?ca eu sincer nu stiu ce sa fac va rog mult ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| adelaroman79 a răspuns:

Fratee, daca iti face propuneri legate de *** ce crezi ca vrea de la tine?
Sa-i faci masaj cu mainile,, alea fine'' sau sa-i faci...altceva?
Nu te lasa fatoo, ia-o ca pe un sfat, nu ca pe o insulta sau o gluma proasta. O sa profite de tine si dupa aceea o sa fie alta la rand cu,, maini fine''winking.
Prin cuvintele alea incearca sa-ti castige increderea, si oricum nu cred ca vrei un baiat dupa care se uita toate fetele din scoala.Adica iti dai seama ca oricat de frumoasa ai fi, si orice caracter ai avea, daca vine una care accepta sa se **** cu el, tie o sa-ti dea vant, cu tot cu manutzele tale fine!
Iti spun eu, lasa-l si nu-l baga in seama, s-o muste alte fete, si sa vezi ce fericita o sa fii dup-aia, cand o sa vezi de ce ai scapat!happy
Puupici:*:*
Fuunda daca crezi ca te-am ajutat!happy

7 răspunsuri:
| treipuncte a răspuns:

Poi fa ce vrei... iti place si tie de el?

| toxiclife a răspuns:

Iti zic eu sa nu faci greseala de a fi cu el happy crede-ma. un baiat care te place nu iti zice de astea happy parerea mea ar fi sa te faci ca nul bagi in seama happyin timp o sati treaca tongue

| Camy_7115 a răspuns:

Pai intreaba'l daca te place da intr'un mod in care sa nu creada ca te arunci in bratele lui.vezi ce vrea. poate te place

| doinitza12 a răspuns:

Nu-l intreba ce vrea de la tine mai bine intreaba-l ce inseamna toate cuvintele ce ti le spune sunt doar niste simple cuvinte sau te place.si atunci vei intelege

| LittleWolfLover a răspuns:

Pai, daca un baiat se comporta rautacios cu o fata inseamna ca o place. Ok, sa trecem la subiect. Cand al antalnesti, sa fii singura prin zona doar cu prietenele tale cele mai bune. Apoi al intrebi ce vrea de la tine. Deci e cam drept ca te place...ai grija sa nu te insela apoi ca vei trece printr-o trauma mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa faci ma diana, punete jos ca in rest se descurca el. tu esti o victima usoara, o tipa care a cazut deja la lat si te crezi privilegiata ca te baga in seama. dar daca face asa cu toate, el vrea sa f. a nu sa iubeasca.cad fraierele, pentru ca aia care nu cade va lupta mult sa o cucereasca, si o va respecta. poate se va si casatori cu ea.

| Diana_4238 explică:

Da imi place de el