| Diana_4238 a întrebat:

Este un baiat in scoala de care la toate fetele le place de el, si mie! De multe ori vrea sa ma enerveze.Si cand ma prinde la perete mai ca nu ma f**e. Oare ii place de mine sau nuh? Imi face propuneri indecente legate de s*x bine asta mai zice si catre alte fete. Dar pe mess imi spune iubire, iubitel, ai maini fine din astea.Ne tinem de mana in majoritatea timpului.Si ma strange in brate.Si ma lauda destul de des.Deci la general ii foarte ok cu mine da trebuie sa tinem cont si de cele de mai sus.Acum as vrea sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare:Sa il intreb ce vrea de la mine? Ca eu sincer nu stiu ce sa fac va rog mult ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar tu ai zis ca cu toate fete face asa deci... E genu macho, un pic de tupeu si are toate fetel la picioare. Nu te complica cu asa ceva ca nu se merita. Arata-i indiferenta si vezi cum reactioneaza.
Bafta.

5 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Ignora-l. Nu te place pe tine atata timp cat face asta cu toate fetele. Daca ii dai prioritate miscarilor lui perverze te va considera o fraieruca de care poate profita. Impinge-l, zii sa te lase.

| dani_3310 a răspuns:

Sincer nu te place dupa descriere ii un obsedat de sex sau curios de asa ceva si vrea cat mai repede fara sa se gandeasca la o relatie deci fuci cat vezi cu ochiii

| mihaela0205 a răspuns:

Ceva asemanator cu Dan Balan- Justify Sex laughing

| Tiffany_4986 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat si chiar nu stiu, o prietena il place, pana acum nu ma atragea deloc, dar de cand am ineput scoala si merg cu el acasa, imi place din ce in ce mai mult, el ma place, stiu sigur, dar eu nu stiu cum sa ii spuncrying poate ma sfatuiesti tu, e cam greu caci cand merg cu el il fac papitoi, prost, papagal, ca sa nu il fac sa isi dea seama ca imi place de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab daca vrei sa il saruti.