| iubitikta a întrebat:

Este un baiat in zona unde stau eu. El s-a mutat acum 2 luni.Si mie de atunci imi place de el.mai sunt fete pe acolo care le place. Ce sa fac sa il parasesc sau s-a merg mai departe

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Sti cum se spune ca sansa moare ultima! Asa ca incearca printr-o metoda sa ii dai de inteles ca iti place de el! Daca raspunsul lui fie prin dialog verbal, fie prin atitudine va fi pozitiv atunci l-ai castigat! daca nu treci mai departe! dar nu inainte de a incerca! ciao succes

4 răspunsuri:
| DaughterOfDarkness a răspuns:

Parerea mea e sa mergi mai departe. Nu stii daca si el te place! Incearca sa vorbesti cu el sau sa faceti ceva lucruri impreuna. Puteti sa va jucati de exemplu voi 2 si celelalte fete jocul ala si cand va nimeriti voi 2 sa il intrebi daca te place si sa ii spui sa fie sincer. Il poti invita la tine acasa si sa faceti ceva.

Mult succes si sper sa reusesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe... fa`l sa ii placa sh lui de tine. nu stiu cum dar trebuie sa il surprinzi intr-un fel love struck

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mai consunti DEX-ul

| iubitikta explică:

Da am facut multe chiesti impreuna vine pe la mine in fiecare zi, am mers la baraj impreuna ne jucam...ect.dar tot nu stiu