| LorenaFresita a întrebat:

Este un baiat la scoala(de varsta mea) care ma place (asa mi-a zis toata lumea) Estee foartee dragut mi-ar placea foarte mult sa fiu cu el dar am prieten de o luna(7 ani mai mare ca mine) il iubesc foarte mult dar el vrea sa fin mpreuna numa in secret fara sa stie nimeni... nu stiu ce sa fac pe baiatu asta de la scoala o sa il vd numa la scoala si pe prietenu meu dpamasa Pot sa fiu cu amandoi de odata? Problema este ca baiatu asta stie ca am prieten? Raspundetiii pliiiis este urgent Multuuumesc mult de tot :*

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Niciodata dar niciodata " Sa nu alergi dupa doi iepuri deodata", este o problema pe care trebuie s-o gandesti, am inteles ca ai un prieten deja dar nu pot sa pricep ce este cu relatie voastra in secret ( Lui ii este rusine de tine ca si lumea sa nu afle? ) pentru mine asta este un semn de intrebare, apoi cel indragostit de tine, socializeaza un pic mai mult cu el astfel incat il vei cunoaste ca si persoana nu si ce spun altii despre el.
Numai bine!

pa, pa

4 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Poti sa fii si cu 10 daca doresti.asta nu inseamna ca e si corect, dar pana la urma...cel mai mare cu 7 ani daca vrea o relatie cu tine doar in secret e clar ca vrea sa te ascunda de cineva, probabil mai are si el pe una

| mona a răspuns:

Nu te baga in niste chestii care mai tarziu sa le regreti, lumea e mica si niciodata nu sti cand dai nas in nas cu x cand te plimbi cu y

| Daniel_Cimpan_1990 a răspuns:

Nu incerca sa "impusti doi iepuri dintr-o lovitura'' deoarece ai sa pierzi pe amandoi.

| GeooEuu a răspuns:

Cel cu care esti e mai mare decat tine cu 7 ani? WOW! Pai daca il iubesai asa de mult cum zici pe primul nu te-ai fi indragostit de al doilea, deci... alege-l pe al doilea... doar pe al doilea bafta!