| DeuMăi a întrebat:

Este un baiat pe care il iubesc foarte mult...dar este departe de mine.mi-ar place sa-l vad...va rog nu radetiisad imi spune ca ma iubeste.nu se ascunde cu nimic de mine.crede`ti ca va merge relatia asta la distanta?puppy dog eyes(scuzati categoria e cea mai vizionata)

3 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Haha, tocmai ai ocazia să primeşti răspunsul de la o fată care a stat şi în curând va face 10 luni cu cineva care e departe happy, şti relaţiile la distanţă sunt diferite foarte diferite. trebuie să ai multă răbdare şi încredere. Şti sper că la tine o sa fie mai ok, adică să nu facă promisiuni false şi să aibă timp de tine, sper să vă iubiţi mult şi să demonstraţi lumii ca o relaţie la distanţă se poate. şi încă ceva să nu plângi niciodată pentru el ca o să te facă smiorcăită laughing te pup şi multă baftă.

| wallent1n a răspuns:

O relatie la distanta nu prea merge, deoarece ai nevoie tot timpul de persoana iubita langa tine, iar lipsa afectiuni directe a partenerului poate da minti o impresie falsa ca nu este iubit/a, dar decizia tot tie iti ramane, eu tot ce zic ii ca am nevoie de pesroana iubita langa mine si nu alt undeva.

| carmensexysclipirici a răspuns:

Aici sunt doua variante una ca el poate spune ca maege intre voi relatia si pe la spate rade de tine deci la prima varianta este o vorba "relatiile la distanta nu merg"la a doua variana este k el chiar te iubeste si tine la tine si atunci el zice adevarul deci daca zici ca el iti zice adevarul atunci te iubeste si vrea safiti fericiti impreuna deci el te va iubi