Si daca stii ca te inseala dar iti cere sa nu inseli ramai in relatie cu el?
Nu are niciun drept sa iti reproseze ceva daca se intampla cumva sa ii faci la fel.
Ai putea sa faci si tu asa o data ca sa vada si el cum e.
Eu insa cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el despre lucrul acesta intr-un moment cand sunteti calmi amandoi. Spune-i ca pentru tine e important. Ca tii mult la el.
Din ce vad eu insa tu esti foarte atasata de el pentru ca el e un baiat increzator, iar tu pentru el nu esti ce este el pentru tine. Nu tine la tine la fel de mult.
Ai grija sa nu faci prea multe compromisuri. Daca se intampla ceva aiurea, vina e doar a ta ca nu ai pus stop cand trebuia.
Atunci accepta-l asa cum e daca nu vrei sa -i platesti cu aceiasi moneda si ai grija cum ai de gand sa-l faci sa sufere pentru ca ai putea sa strici relatia cu el
Adevarul este ca tu tii la el,poate ca si el tine la tine dar nu atat de mult. Nu este o rezolvare sa-i platesti cu aceeasi moneda,e gresit. Indiferenta doare mai tare. Desi stiu ca e greu cand iubesti pe cineva si celalalt nu simte la fel,dar asta e viata,nu putem sa le avem pe toate. Incearca intai cu indiferenta,nu-i mai arata ca tii la el foarte mult,poate va realiza ce pierde. Stiu ca nu te ajuta sfatul meu, stiu ca iti este greu, dar e singurul sfat pe are ti-l pot da si pe care il urmez si eu. Doar ca pe mine nu ma mai intereseaza continuarea. Mi-am dat seama ca nu are rost. Cine ma vrea cu adevarat va stii sa pretuiasca ceea ce eu am de oferit, va stii sa pretuiasca iubirea mea, nu se va juca cu sentimentele mele.
Ofera-ti iubirea si timpul persoanei care sa pretuiasca ceea ce ai de oferit. Nu face pe cineva sa sufere din razbunare.iti va parea rau mai tarziu.
Succes!