| yappi a întrebat:

Este un coleg de clasa cu care am fost cu vreo jumatate de an in urma iar acum in ultimul timp sta tot in preajma mea ma mangaie ma atinge si cred ca intelegeti ce vreau sa spun... mi-a zis pe mess ca ar vrea sa "si'o piarda" cu mine si m-a intrebat daca vreau s-o fac cu el si totusi eu as vrea sa aflu daca el singurul lucru care il vrea este sa se culce cu mine sau i si place de mine pentru ca se uita in ore la mine cu o privire ciudata cam cum era atunci cand am fost impreuna... vreau doar sa stiu daca ar mai fi vreo sansa sa i placa de mine. el e genul mai smecherash dar de cand ne-am despartit nici el si nici eu nu am mai avut prieten/prietena

Răspuns Câştigător
| ioana16 a răspuns:

De acord cu abc rolling on the floor desi ar fi fost o idee mai buna daca ar fi vb si el mai diplomatic putinhee hee poate nu vrea o relatie serioasa si nu gaseste pe cineva care sa accepte sa faca asta fara a se implica sufleteste. asa ca se bazeaza pe faptul ca tie iti mai place putin de el si ar fi capabil sa te recucereasca. iar dupa aceea sa te paraseasca. acum ia-o si tu ca pe o simpla idee. noi nu stim ce e in capul lui laughing succes :*

5 răspunsuri:
| deviant18 a răspuns:

Daca te simti inconfortabil cu gesturile lui incearca sa ii spui sa te lase in pace. cat despre faptul ca ''vrea sa si'o piarda cu tine'' sunt de acord cu abc, probabil e atat de disperat incat apeleaza la tine ca la o tipa cu care a mai fost si cu care e comod, se intampla adesea.

| whatever_3916 a răspuns:

Se uita la tine cu o privire ciudata deoarece in timpul ala isi imagineaza cum ti-o trage! vrea doar sa isi piarda virginitatea cat mai repedewinking si atat, eventual daca te culci cu el, ti-o mai trage de vreo cateva ori pana da de alta pasarica si atunci pa pa pa pa. tu ramai cu ochii in soare laughing si f****a.

asadar si prin urmare...nu-l lasa sa "si-o piarda" cu tinewinking

| whatever_3916 a răspuns:

Da-i 2 palme peste ochi data viitoare laughing sa isi schimbe directia de privit happy

| yappi explică:

Am uitat sa mentionez ca nu intentionam sa ma culc cu el i-am spus asta de multe ori dar tot nu inceteaza sa se uite la mine si sa vina pe langa mine...straight face

| yappi explică:

Mda va multumesc ca mi-ati confirmat gandurile...aceeasi parere o aveam si euwinkingmersi mult la toti:*