De acord cu abc desi ar fi fost o idee mai buna daca ar fi vb si el mai diplomatic putin poate nu vrea o relatie serioasa si nu gaseste pe cineva care sa accepte sa faca asta fara a se implica sufleteste. asa ca se bazeaza pe faptul ca tie iti mai place putin de el si ar fi capabil sa te recucereasca. iar dupa aceea sa te paraseasca. acum ia-o si tu ca pe o simpla idee. noi nu stim ce e in capul lui succes :*
Daca te simti inconfortabil cu gesturile lui incearca sa ii spui sa te lase in pace. cat despre faptul ca ''vrea sa si'o piarda cu tine'' sunt de acord cu abc, probabil e atat de disperat incat apeleaza la tine ca la o tipa cu care a mai fost si cu care e comod, se intampla adesea.
Se uita la tine cu o privire ciudata deoarece in timpul ala isi imagineaza cum ti-o trage! vrea doar sa isi piarda virginitatea cat mai repede si atat, eventual daca te culci cu el, ti-o mai trage de vreo cateva ori pana da de alta pasarica si atunci pa pa pa pa. tu ramai cu ochii in soare si f****a.
asadar si prin urmare...nu-l lasa sa "si-o piarda" cu tine
Am uitat sa mentionez ca nu intentionam sa ma culc cu el i-am spus asta de multe ori dar tot nu inceteaza sa se uite la mine si sa vina pe langa mine...
Mda va multumesc ca mi-ati confirmat gandurile...aceeasi parere o aveam si eumersi mult la toti:*