| hamham_1461 a întrebat:

Este un lucru cam secret ca sa spun asa...Acum cateva saptamani am avut prima noapte ca sa spun mai clar, iar acum mi-e frica sa nu fi ramas gravida. Vomit,, mananc intr-una eu prezint toate semnele am facut testul de sarcina dar mi-a aratat o liniuta... E bine sa il mai fac odata?
P.S.Eu am 22 de ani ...Sa nu radeti de mine ca de abia acum am avut prima noapte...

Răspuns Câştigător
| DoDo a răspuns:

Pai iti sugerez sa mai repeti odata testul acela iar in legatura cu rasul eu nu rad deoarece este foarte bine ca pana la varsta asta nu ai facut chestia aia sunt multe care deja de la 15 ani fac asta!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat sunt sanse sa fii insarcinata, dar ca sa nu te speriu ar fi bine sa mai faci o data testul si sa mergi la ginecolog.Nu am de ce sa rad de tine, dupa parerea mea e un lucru foarte bun ca ai fost virgina pana acum.Sa stii ca sunt mai mica decat tine si daca prima data nu te-ai protejat pe viitor sa te protejezi. Sa ai grija de tine:*

| cezarailinca a răspuns:

Dacă a ieşit o singură liniuţă, înseamnă că nu eşti gravidă. în orice caz, cel mai bine ar fi să mai faci un test, să fii sigură. Probabil faptul că vomiţi şi mănânci mult sunt doar efecte secundare cauzate de stresul "primei nopţi". Şi stai liniştită, nu râde nimeni din cauza astawinking

| Tormentor a răspuns:

Depinde daca ai facut protejat(cu prezervativ) nu ai sanse sa ramai gravida si nu este nimic de ras fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea bft

| d3ath3m0 a răspuns:

In primul rand nu este nimic de ras ca ai avut prima noapte la varsta asta...dar nu te panica si du-te mai intai la un ginecolog.nu-ti iti face griji. poate din aceasta cauza vomitzi[stres]

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul de sarcina trebbuie facut la minim 21 de zile de la contactul sexual, din prima urina de dimineata si repetat dupa inca 3 zile in aceleasi conditii. Daca nu l-ai facut corect, respecta conditiile.