| MilkshakeShake a întrebat:

Este un tip cu care ma inteleg bine :X! Il plac dar nu stiu vad ca si el ma place dar imi e teama si nu stiu cum sa actionez. Aveam intr-o zi la status "Apa=dusmani, cola=prietenie, redbull=aventura, whiskey=sarut, cafea=iubiti. Deci ce bem?" si el a spus ca vrea sa bea cu mine un whiskey si o cafea si am inceput cu glumele, o sa merg la strand luni si l-am chemat si pe el si a spus ca vine daca e vremea frumoasa. As vrea sa il sarut dar nu stiu cum sa fac asta, sau parca mi se pare prea sec merg la el si il sarut, se si sperie saracu baiat... ma puteti ajuta cumva, Ps: Duminica mai merg prin zona lui cu bicicleta si il mai chem pe afara dar nu am mai fost de mult dar daca imi dati niste idei o sa merg iar. Multumesc mult

3 răspunsuri:
| RaBiOsA a răspuns:

Pai daca ti-a zis "whiskey si cafea" e clar. Parerea mea e ca si el te place, doar nu iti datea raspunsurile astea asa aiurea. Cred ca ar trebui sa ii dai semne ca il placi, insa nu cred ca ar trebui sa il saruti asa direct, pentru ca e posibil ca el sa nu iti raspunda la sentimente si apoi te-ai simti aiurea ca ai facut pasul acesta. Eu zic sa te apropi de el binisor, sa nu faci totul direct si vezi daca da si el da semne ca te-ar place ca pe o posibila iubita, si sa nu fie doar o gluma chestia de pe mess. Eu zic sa il iei undeva la o plimbare cu bicicleta sau orice vrei tu si sa fiti doar voi doi, si poate asa vei gasi o modalitate sa ii spui ce simti. Gaseste o scuza si ramai doar tu cu el si purtati o discutie cat se poate de serioasa, si intreaba-l si tu pe el daca simte ceva pentru tine. Te-am pupat :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Ai dreptate, s-ar speria saracu' baiat de la un sarut asa, brusc, eaaahhh... sarut bursc, ce baiat ar vrea? rolling on the floor

| Betty18 a răspuns:

EII acum am citit si aceasta intrebare. in a doua intrebare a cerut doar wiskeyul. zii ca ii oferi intai cafea daca doreste. apoi vedeti daca ajungeti si la,, wiskey" mai mult.