Stii ce cred eu? ca femeile in general tind sa se indragosteasta de baietii rai oricum din cate am inteles, tu cautai o aventura. asa ca el e baiatul ideal pentru asa ceva. insa nu trebuie sa iti pierzi capul dupa baiatul acesta nou. fa un joc din toata povestea si nu ii spune ca ai prieten, asa doar ca sa poti avea o aura de mister. cu siguranta are sa te placa pentru asta. si ar mai fi ceva: tu nu ar trebui sa consider ca ai prieten, din moment ce te poti vedea cu altii. stii, o relatie presupune mai multe, si una din lucrurile pe care le presupune este sa fii numai cu persoana aceea. ma rog, daca voi asa credeti de cuvinta e ok. asa ca ai grija, fa-te ftumoasa si cucereste-l pe bad boy
NU nu ar fi daca iai spune ca ai prieten sear vedea de drum .sau s-ar simti si mai bine gandiduse ca ii fura acestui baiat pretena de sub nas ...si k u l-ai lasat pentru el va deveni si mai arogant... si va avea un inters si mai mare... ar fi bine sa fugi de genu asta de relati pentru ca vei avea doar de suferit .incearca sa nu iti faci rau cu mana ta
Anonima17191 întreabă: