Tipic baietilor... Nu trebuie sa ai sperante, pentru ca, nu cred ca te place! Si eu fac asa cu fetele, cu prietenele, si, nu simt nimic pentru el. Nu-ti spun sa renunti, iti spun doar ca e tipic baietesc sa faci asa ceva.
Mie mi s`a intamplat la fel. si am aflat ca ii place de altcineva . intereseaza.te si tu.ori ii place de tine si e ftt timid, si nu stie cum sa.ti spuna poate te crede mai speciala :*. daca el nu actioneze. incerca sa pui in discutie un subiect despre " iubiti/iubite " sau vezi tu :* asa poate se va elibera si te va intreba `!:* :*
N ai de unde sti. poate ii place. poate nu.o fi un mod de a zice ca ii place de tine.sau poate nu.fii directa cu el!
Da te place doar ca este mai timid probabil si de asta nu vrea sa te intrebe...asa sunt unii baieti,dar incerca sa-l intrebi daca te place dar intr-un mod mai nejenant, sau poti sa pui o prietena de a ta sa-l intrebe:dsi daca tu iti doresti sa fiti impreuna incearca sa-l tratezi un pic alt fel...dar sa nu exagerezi cu asta, se va plictisi
Poate ca ii e rusine.si mie mi-ar fi. poate nu are curajul sa faca primul pas.
Dany_Daniel_1998 întreabă: