| Anays123456 a întrebat:

Este vizibila o sarcina la 18 saptamâni si câteva zile? Ma tem, deși am avut 5 menstre, 5 teste negative si un ecograf. Dar imi simt burta mai mare si niste mișcări prin burta. Daca menstruația am avut-o pe 23 si contactul pe 1 neprotejat si protejat pe 3. Pe 1 a fost fără ejaculare in vagin, se poate sa fie vorba de o sarcina?

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sarcina in varsta de 18 saptamani implinite, masoara din cap pana-n picioare aproximativ 14 -15 cm si ajunge sa cantareasca aproximativ 200 g. Incepand cu aceasta varsta bebelusul devine activ si incepe sa-si miste bratele si piciorusele, miscari pe care ar trebui sa incepi sa le simti din aceasta saptamana. Acest lucru s-ar produce bineinteles daca ar exista o sarcina in burtica ta, dar asa cum ti-am mai explicat existenta unei sarcini in cazul tau este complet IMPOSIBILA. La ecograf ar trebui sa apara urmatoarea imagine : http://www.copilul.ro/sarcina/saptamani-sarcina/poze-18.html. Poti fi linistita si fara ingrijorare fiindca temerile tale nu au absolut nicio logica sau baza reala. Multa sanatate!