Pe vremea liceului, astia care se bagau peste prietenele prietenilor/colegului de banca erau priviti ca niste dejectii pentru tot restul liceului. Nici un baiat nu mai vorbea cu ei, nu mai puteau juca nimic (nu erau dati afara de pe teren, dar cand atingeau mingea toata lumea se oprea si se batea aut), nu erau invitati in excursii, li se faceau toate poantele tampite gen sobolan mort in gluga, apa (sai mai rau ) in pantofi la ora de sport, flegmat in mancarea lor etc. Plus nu mai aveau de unde copia notite sau o tema in ultimul moment.
Vreau continuarea...In fine, cam din ce ai relatat acolo am inteles ca ti-ai tradat colegul/prietenul tau.Pai ai facut cam rau, dar odata ce te-ai atasat asa mult de fata ai nu prea ai cum sa renunti la ea, iti vei face f mult rau si tie si ei.Ar trebuii sa ii spui prietenului tau daca e ceva intre acea fata si el, iar daca zice ca nu e cine stie ce, il intrebi daca ti-o lasa tie.Succes.
Mda...se apare ca nu s-a postat continuarea care era: Ea nu a raspuns la mesaj pentru ca era cu el. Eu am sunat-o si el si-a dat seama. Asa ca am decis sa ne spunem adio dar eu nu imi pot lua gandul de la ea. Ce sa fac, sa mai incerc sau sa-i las sa isi continuie relatia?
Aste era continuarea. Oricum, multumes pentru ca "m-ati ajutat" -_-
Curiozitațibărbați întreabă: