Cred ca numai tampitii se plictisesc de Iubitele lor. Daca Iubesti o fata nu ai cum sa te plictisesti de ea. Numai sa te gandesti la faptul ca o Iubesti si vezi cum incepe Inima sa iti bata din ce in ce mai tare.
Cel mai bine ar fi sa fii putin mai rece. sa nu accepti sa te mangaie sau altceva. pentru ca nu sunteti intr-o relatie si acum sta cu tine si a 2-a zi va fi cu alta. pentru ca se plictiseste. asa ca daca este mai rece cu el. va incerca sa se cucereasca si nu cred ca se va mai plictisi. funda?; D
Si totusi, intrebarea mea e " sa sper la o relatie? Ce relatie exista acum intre noi?"
Tu deja ai facut cam multe asa ca fi mai retrasa un pic. Daca te cauta atunci poti Spera.
Nici astazi nu mi-a scris. Ce sa fac? Sa tot astept, ce sa mai cred?
Oricum, ceva nu e in ordine. Nu-i asa?
Te place si probabil sa o sa vrea sa aiba o Relatie cu tine. Acum ce ati facut voi din prima e cam mult, mai lipsea sa te conduca la un Hotel si era tot tacamu.Stai calma daca vrea ceva o sa te sune.Nu insista cu nimic deja ai facut cam multe pentru o fata de la prima Intalnire. Daca nu te suna sau nu vrea sa te contacteze in curand e clar ce fel de baiat e si cat de interesat e de tine.
Nu il cauta tu in niciun caz! Lasa sa te caute el daca vrea.tu fii vesela si comporta.te de parca nu s.ar fi intamplat nimic Te va cauta el asa.
Deci sa inteleg ca noi nu formam un cuplu?
Sau in acest caz ce e intre noi?
Tu nu ar trebui sa faci nimic ci el ar trebui sa te sune sau sa te bage in seamaDACA INTR-ADEVAR SIMTE CEVA PENTRU TINE! Ai mare grija la comportamentul tau ca nu cumva sa te perceapa drept o fata usoara. Daca depaseste limita impune-te!