| bogdy20000 a întrebat:

Este vreo cale prin care poti sa faci sex neprotejat fara a avea niste riscuri foarte mari? Adica din ce am auzit ejaculare in afara vaginului nu este chiar asa sigura din moment ce actul sexual a fost neprotejat

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Folositi pastila anticonceptionala, inelul intravaginal NuvaRing sau ovule spermicide (Pharmatex sau ContraceptM) si sexul devine in mod automat exact la fel cum este si cel... ''neprotejat''. Protectia este in mod cert/sigur perfect garantata. Sanatate!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Riscuri de ce natura?
Sa nu o lasi gravida pe fata, sau sa nu iei boli cu transmitere sexuala?

| bogdy20000 explică (pentru Violleta2022):

Gravida

| Violleta2022 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bineinteles ca exista: anticonceptionale pentru fata, sau protectie cu prezervativ feminin.
Iar pentru barbat: vasectomie, care este reversibila, daca prezervativul nu il suporti.
Totusi, nepurtatul prezervativului te supune la un risc masiv de boli cu transmitere sexuala.

| Freya1 a răspuns:

Nu te lua dupa chestia aia ca nu functioneaza.Asculta ce a zis corbul mai sus.

| Sofer a răspuns:

Protejat sau faci cum ți a prezentat corbu.

| Marius22222222222 a răspuns:

Anal

| Marius22222222222 a răspuns:

Sau metoda retragerii

| Radaaa a răspuns:

Cred ca urinarea inainte de act curata uretra de spermatozoizi iar daca o si scoti la timp atunci cred ca probabilitatea e foarte scazuta, dar nu sunt sigura de asta deci astept sa fiu contrazisa daca gresesc

| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Fara sa te protejezinu are cum sa fie o metoda sigura! Citeste acest articol, sunt sigura ca iti va fi de folos: https://suntmamica.com/......a-liniute/