anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este vreo fata care recunoaste ca ai place sa se masturbeze?pun intrebarea asta pentru ca fetele nu recunosc asta sa vdm ...dau FUNDAAA

26 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Parerea mea(subliniez): fetele nu se mast. la fel de mult ca baietii.Si exista unele care poate nu o fac deloc.Eu una nu practic asa ceva.mi se pare injositor, si...scarbos! Ch! Mai puneti mana si pe altceva!happy

| EvilThoughts a răspuns:

In primul rand... buna!
In al doilea, nu, nu cred ca o fata ar zice vreodata asa ceva.Ar fi un lucru injositor pentru o fata sa zica asa ceva.Este un lucru intim.Nu trebuie sa stie tot site-ul ce face fiecare, parerea mea.happy

Have a nice day!happy

| drhotzu a răspuns (pentru EvilThoughts):

Sunt absolut de acord... dar o sa vezi ca o sa vina o varsta in care treaba asta nu mai e asa de taboo, pentru ca si toata lumea se mai maturizeaza, si o sa vezi ca subiecte de genul asta sunt mai usor de digerat. dar da sunt de acord cu tine! este treaba ta daca te masturbezi, sau daca faci sex oral, sau daca faci anal. sunt lucruri personale si foarte intime de care nu trebuie sa stie o tara intreaga. dar uite iti recomand sa renunti la treaba cu injositor. nu e chiar asa de rau. o sa veziwinking

| EvilThoughts a răspuns (pentru drhotzu):

Am de-abia 14 ani...
Te anunt ce parere o sa am cand voi implini 20happy
Ma bucur ca ma aprobihappy

Si apropos...
Nu am spus ca este injositor ca se masturbeaza...am spus (daca o sa verifici mai sus vei vedea) ca este injositor daca ar spune asa ceva...in sensul ca nu mai poate fi privita ca o persoana cu demnitate.nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spunhappy

| drhotzu a răspuns (pentru EvilThoughts):

Scuze am recunoscut mai devreme ca sunt obosit si imi e greu sa urmaresc o linie de gandire. dar da ai dreptate si aiciwinking

Nu-i nimichappySi din nou.mersi ca imi dai dreptatehappytongue

| alyzee a răspuns:

Wow! Si uite cum o simpla intrebare a generat atatea polemici si injurii intre persoane care nici macar nu se cunosc dar presupun ce e mai rau despre interlocutori. De fapt lucrurile sunt simple, gazza 89% dintre femei si 95% dintre barbati recunosc ca o fac( diferenta de procentaj este cauzata cel mai probabil de faptul ca nu toate femeile o recunosc).
Akka4 in locul tau nu as mai incerca sa jignesc o fata folosind metoda aceasta pentru ca sunt sigura ca si tu unul ai dormi cu ea in brate( si cand zic ea ma refer la organul sexual feminin) asta doar in cazul in care esti heterosexual, daca nu atunci ai dormi in brate cu acelasi lucru cu care ar dormi si gazza.
In consecinta, fetelor numai acuzati baietii ca sunt 'labagii' pentru ca si voi o faceti dar nu vreti sa recunoasteti, baietilor numai acuzati fetele ca sunt 'curve' si ca le place 'p***' sunteti si voi la randul vostru la fel de obsedati de 'p****' acum dati-va mana, pupati-va si impacati-va laughing))))))))

| Emin90 a răspuns (pentru alyzee):

Si eu as dormi cu "pzda" in brate da numa sa nu fia a lu gazzawinking

| Ligia12345 a răspuns:

Nu

| XxBlueRosexX a răspuns:

Nu crezi ca nu e treaba ta in in plus o fata ar fi proasta sa iti spuna daca se masturbeaza sau nu...pe italiana la astia ca tine le spun "morti di fica"laughing

| 愛日本 a răspuns:

Du-te la alea de pe centură. Acolo sigur găseşti răspunsul la întrebarea ta.

| gazza01 a răspuns:

Doamne laughing))))) ce obsedat! LoOl! laughing))) Wa happy fetele in general nu se masturbeaza 50% dintre elewinking baietii sunt mai labagi*ti, 90% cred ca se masturbeaza si tu cred ca faci parte din aia 90%! rolling on the floor))

| MrLevy97 a răspuns (pentru gazza01):

Eu fac parte din aia care iti baga pl in gura tie

| MojitoMarco a răspuns (pentru gazza01):

Nu te mai da asa cuminte ca rupi vibratoarele nebunaticolaughing)

| akka4 a răspuns (pentru gazza01):

Imi vine sa borasc pe tine cand citesc ce ai scris aici. nu va mai saturati de ***. ati fi in stare sa dormiti cu ea in brate toata noaptea. macar recunoaste in *** mea ca iti bagi degetu. o dai aici cu texte gen obsedati. mai obsedata esti tu fah carpa

| mariad0802 a răspuns (pentru gazza01):

De fapt, in general mai toate fetele se masturbeaza. Hai, spune. mi tu ca n.ai facut. o niciodata. Toate fetele se ascund dar stim ca asa e. Eu una recunosc. Mi se pare o prostie sa mintim in legatura cu ceva ce se stie deja. Nu e deloc un obsedat, e doar curios.

| MojitoMarco a răspuns (pentru mariad0802):

Bv esti singura care are tarie de caracter de aici restul sunt doar resturilaughing

| gazza01 a răspuns:

Cati stupizi exista yawn ma plictisitzi grav! laughing)) Datzi niste comm'uri de parca ati stat cu botu sub pzd mea toata viata! laughing) Labagisti mha, ce sa le ceri?:O

| MojitoMarco a răspuns (pentru gazza01):

Pai la pzd ta pot sta doar boschetariiilaughing pentru ca u fc parte din eiwinking

| gazza01 a răspuns:

Wa nu va mai bagatzi in seama cu japca straight face si nu mai afirmatzi ceea ce nu stiti ca nu stati voi langa minewinking Mi se pare ceva normal sa te masturbezi laughing daca n-are cine sa; ti satisfaca "poftele" laughing da nu mai ca e aiurea thinking mi se pare si o prostie in acelasi timp happy Ma rog... n'am nimic impotriva cu masturbarea! Am ceva cu intrebarea! Tot cred ca a fost pusa de un obsedat :*

| MrLevy97 a răspuns:

Bai crd ca era o intrebare la mistorolling on the floorrolling on the flooracum am vazut ca istericele aste chiar se masturbeaza daca tot tipa asarolling on the floorrolling on the floor cautati pe google si o sa vedeti cas fff multe care o facrolling on the floornebunelor va supara adevarurolling on the floorrolling on the floor

| jupiter530 a răspuns:

Si eu fac parte dintre aia care o F*T pe gazza01 in PASA***RICA

| ananyyo a răspuns:

Hai ca m-am amuzat teribil. o sa ajungeti la varsta la care nu o sa vi se mai para nici injositor, nici scarbos, ci doar normal, masturbarea e ceva firesc indiferent de sexul celui care o practica

| TupacShakurAmaru a răspuns:

@gazza01 bine spus. :*

| Boca_Andreea_1994 a răspuns:

Imi dati si mie poze cu fete ciudate sa imi dau seama va rog