Draga mea, sfatul meu e sa faci ceea ce-ti place tie. Nu conteaza daca se vorbeste in scoala despre asta, nu esti prima si nu vei fi nici ultima care se intalneste cu un baiat mai mic decat ea, vrei sa copiezi pe toata lumea? Sa fi la fel ca toti ceilalti? Sau vrei sa fi tu insuti sa fi unica in felul tau si sa te simti mandra de tine si sa te simti bine in pielea ta?
Nu varsta conteaza ci felul in care te face sa te simti cand sunteti impreuna.
Daca te simti libera cand esti cu el, restul nu mai conteaza.
Daca tu vorbesti liber cu el si ii spui cu usurinta lucrurile iar el te intelege, inseamna ca merita, el la randul lui va face la fel.
E mai timid probabil pentru ca nu are suficienta incredere in tine, ii placi dar ii e frica sa se exteriorizeze si poate chiar pentru faptul ca tu ti cont de parerea celorlalti din jur.
Fa tu primul pas si lasa-l sa inteleaga ca poate avea incredere in tine si ca el conteaza mai mult pentru tine decat restul lumii, eu cred ca vei reusi, asta doar daca iti doresti cu adevarat.
Fi tu insati, nu te preface de dragul altora, cine te place te place asa cum esti si te accepta asa cum esti. Tine cont de parerile celor care sti ca te iubesc si iti vor binele cu adevarat.
Mult succes in viata.
Daca intr-adevar iti place de el atunci e ok. Dar daca nu-ti place asa mult, atunci ti-as sugera sa o lasi mai moale, pentru ca baiatul trebuie sa fie mai mare decat fata, si nu de alta, dar fetele sunt mai mature decat baietii. Acum este alegerea ta ce vrei sa faci, dar ghideaza-te dupa sentimente.
Pentru asta, tot respectul, sincer. Ma bucur ca mai exista femei in lumea asta care mai si gandesc si nu se uita de prejudecati si contemporanisme vechi de zeci de ani cum ca baiatul trebuie sa fie mai mare, obligat. Sfaturi? Incearca sa nu ii fii superioara prin nimic, sa te cobori din cand in cand la varsta lui...de fapt, uita ca el e mai mic; poarta-te normal, si ai sa vezi cat de bine este!
Daca chiar iti place de el, si vezi ca e timid, atunci baga`te tu in seama cu el, fa tu primii pasi. Iar daca este doar cu un an mai mic ca tine, nu este nici o problema. Daca atunci cand vorbesti cu el sau cand esti cu el te simti in largul tau, nu are are de ce sa iti fie tie frica. Insa daca lui ii este frica sa stea in preajma ta, sau sa vorbeasca cu tine sau ceva de genu, atunci eu zic sa-l lasi in pace, sa nu-l sperii sau ceva. Acum, tu decizi. Bafta!
Pai... vorbeste cu el deschis daca tii la el si el la tine iar daca ii spui problema ta poate ca el va intelege. si daca vrei sa nu afle nimeni puteti avea o relatie secreta dar sa ii spui si lui ca sa stie
Nu terbuie sa te intereseze ce spun altii pe tine trebuie sa te intereseze ce faci tu daca ai spus ca el este timid cred ca cel mai bine este sa te duci la el si sa-l saruti pentru ca asa merge de fiecare data crede-ma asa am facut si eu incearca nu iti garantez 100% ca va merge dar macar incerca ok?