Bună.
Dacă ai început-o ce se mai poate face?
Control medical anula sau ori de câte ori ai vreo problemă ginecologică, folosirea prezervativului la fiecare contact pentru prevenirea sarcinilor nedorite şi a bolilor cu transmitere sexuală (B.T.S.), igienă corectă înainte şi după fiecare contact sexual, etc.
Pa, pa.
Evident.Aparent, faptul ca ti-ai inceput viata sexuala la 15 ani, ti-a afectat gandirea, provocand o sinucidere a limbii romane.Mai bine treceai pe la scoala.
Dupa parerea mea nu daca tu asta ai vrut ...numai ai grija sa nu fc un copil ca atunci ar fi...:d
Aztec,bine ca esti baiat,mi-ai luat o mare piatra de pe suflet! Ceea ce ar fi fost catastrofal pentru o fata, pentru un baiat, nu e.Nu vreau sa ma gandesc ce partenera ai avut, dar ca baiat, nu este o atat de mare problema.Nu neglija igiena personala si,fara exceptii, foloseste prezervativul, te scapa de multe belele! Mult noroc!
Este prea repede fiindca organele sexuale nu sunt inca atat de dezvoltate dar depinde si cat esti de dezvoltat! Iar eu stiu asta si am doar 11 ani!
Terminati ma. legea spune ca dupa 15 ani orice minor poate intretine relatii sexuale.nu cu oricine, evident dar daca legea permite inseamna ca societatea nu are ce sa critice.nu va mai treziti voi sfinti ca ati stat virgini pana la 40 de ani.nu iti fa griji.dar sfatuieste pe altii sa inceapa doar cand se simt pregatiti si nu incerca sa convingi pe altii sa faca asta daca nu vor.
Bună din nou.
Nici băieții nu trebuie să se grăbească. Toaletarea mereu și prezervativ la purtător.
Pa, pa.