Da, dar foarte mica. Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura in afara de abstinenta. totusi folosirea corecta a prezervativului ofera o protectie de 99, 5%, cea mai buna posibil.
Daca prezervativul nu se rupe nu este nici o sansa ca prietena ta sa ramana insarcinata.Stai linistit
Bună!
NU există risc de sarcină dacă prezervativul este utilizat CORECT!
Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!
De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!
Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin umplere cu apă ) - pentru mai multă siguranţă!
Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!
Toate cele bune.
Daca il folositi corect inca de la inceput, adica nu o penetrezi si fara prezervativ, iar acesta ramane intact atunci nu ramane.
Culturistu' ai gadit cu muschii nu cu capul ca faza asta. Am scris ca "folosim" prezervativ, deci nu ma doare nici mana, nici buzunarul, nici nimic.
Daca e 3 lei cutia sigur sunt de calitate mai bine folosesti soseta decat de alea
Apai din alea cu 3 lei ii exact ca si fara prezervativ nu ii nici o diferenta
Scuze n-am inteles o sa fiu mai atent data viitoare oricum la mine in oras e 1.2 lei un prezervativ 1 buc
Mda, inseamna ca asa si sunt de bune.
Nu stiu eu n-am folosit din astea decat cand le umpleam cu apa am unele din Spania love plus+ care le-am folosit dar miroase a capsuni si din cate am inteles tipa avea alergie la mirosurile puternice