Binenteles ca ale noastre-s mai frumoase si ne plac mai mult, ca nu ne atarna nimic!
Pai nu are ce sa va atarne draga, dar nici noua nu ne atarna sanii pana la genunchii cand imbatranim.
Daca iei in greutate te asigur ca-ti vor atarna si tie sanii, pe langa o punga dizgratioasa intre picioare.
Din punga aceea discgratioasa provii si tu si la toate femeile le place sa atinga punga aceea discratioasa, altfel nu s-ar mai face sex.
Aici era vorba daca ne place de organele noastre genitale.
Tu ai fost singurul din baieti care ai raspuns ca iti plac, DAR crezi ca fetelor le plac mai mult.
Eu am confirmat ceea ce si tu afirmasesi mai sus, despre faptul ca noua ne plac organele noastre mai mult, pentru ca-s mai frumoase (suntem femei ce naiba) si apoi, nu ne atarna nimic, cel putin la tinerete.
Deci, comentariile tale despre sanii si genunchii care atarna nu-si aveau rostul. Dar ti-am raspuns in tonul comentariilor tale si nu ti-a mai convenit.
Da. Dar era mai fain sa avem testiculele inauntru, ca sa nu mai fie o problema cu ziua de joi, daca stii ce zic... )
Nu prea inteleg ce este de placut, adica astea sunt, este ca si când te-as intreba pe tine daca iti plac din punct de vedere estetic mainile.