| princess_1786 a întrebat:

Esti cu el dar il iubesti pe fostul! Ce poti sa faci?

12 răspunsuri:
| muzicalBoX a răspuns:

Tedespartii de el si te intorci la fostul e simplu:p

| mgtow a răspuns:

Te duci si iti pui streangul de gat asa scapi si de fostul si de actualul, hai mai nici chiar asa sa ajungem dar sunt diverse metode de a incerca sa uiti dar e aproape imposibil.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Sa-l lasi si pe el in pace pentru ca asa va chinuiti amandoi si nu rezolvi nimic. Am fost in aceeasi situatie. Decat sa-l faci sa sufere mai bine explica-i situatia si spune-i ca nu are rost sa continuati.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu încerca să duci viață dublă!
Pa, pa.

| denysame a răspuns:

Daca esti cu un baiat, trebuie sa incetezi sa te gandesti la altu, daca continui sa faci asta, isi va da seama si se va despartii de tine(sau despre cine este vorba)Incearca sa nu te gandesti la el!happy

| adRiaNOO a răspuns:

Hmmm...am trecut prin astha.pai nu stiu eu am lasat-o pe ea si m-am impkt cu fosta. dar nu stiu daca a meritat. oricum la mine o fost de mult:d.pai nu stiu.gandestete bine prima oara pe cine iubesti mai multh.cine ti-o facut mai mult bine cu cine te-ai simtit mai bine si daca chiar il iubesti pe fostul mai mult decat aktualul.impkte cu el! funda?:d

| OneLifeOneLove a răspuns:

Te desparti de actualul si te impaci cu fostul. daca fostul nu mai vrea, lasa'l si p actualul ca daca tine l tine o sa'l ranesti

| Mihai_3714 a răspuns:

Esti cu el dar il iubesti pe fostul! Ce poti sa faci? = LIPSA DE OCUPATIE

| Razvan a răspuns:

In niciun caz.Fostul e mort si ingropat.Nu m-as baga cu un baiat, daca as stii clar ca tin la altul. Mi-as bate joc de el.Si de mine pana la urma

| DEBrown a răspuns:

Sa te sinucizi happy

| Bacemi a răspuns:

Primul pas logic este sa ii spui actualului ca inca ai sentimente pentru fostul si ca desi ai incercat sa se schimbe asta nu poti. Nu vrei sa iti bati joc de el asa ca va despartiti.

Al doilea pas depinde de modul in care te-ai despartit de fostul. Daca s-a facut dintr-o cauza clara de despartire ( gen inselat, lovit sau vicii ) trebuie sa iei o pauza de la relatii, timp in care sa analizezi bine toate evenimentele.

Daca te-ai despartit de fostul doar din cauza unor mici neintelegeri si pentru ca ai fost confuza, chit ca el tine la tine, ar trebui sa il cauti si sa incercati sa refaceti ceva.

Eu personal, in astfel de cazuri incurajez o pauza lunga in care sa nu distrugi niciun om : nici pe fostul, nici pe actualul, nici pe un altul. Tu acum nu stii de fapt ce vrei. Si trebuie sa afli, pe cont propriu fara a implica pe un altul in asta. Cauta sa intelegi ce a dus la despartirea de fostul si ce te-a facut sa incerci sa ai o relatie cu acest baiat. Trebuie sa cauti rationalitate in gesturile tale. Daca nu exista e clar ca trebuie sa iti schimbi mentalitatea. Cert e ca acum o pauza este binevenita.