Eu am fost in aceasta situatie.Am crezut ca m-am indragostit de altcineva si era sa fac cea mai mare prostie, sa renunt la o dragoste simpla, sincera pentru ceva de moment.Nu te sfatuiesc sa-ti parasesti iubitul.O sa-ti treaca, crede-ma! O sa ai momente cand te vei gandi la ce vroiai sa faci si n-o sa-ti vina sa crezi ca tu gandeai!
In viata apar diverse schimbari, daca nu iti mai place de actualul prieten, ar fi bine sa-i spun cat de curand, oricum situatia numai poate fii salvata, nu inteleg de ce sa ramai cu el din moment ce ai zis ca nu iti mai place, esti casatorita sau what?
Atractia fizica nu este totuna cu dragostea.Te pacalesti singura.Sa nu alergi dupa doi iepuri ca nu ramai cu niciunul.
Ar fi foarte bine daca in ora de dirigentie sar vorbi despre sex macar o ora pe saptamana,trebuie sa stii ca avem o dorinta sexuala care nu neo putem controla aia se mai numeste si atractie fizica ea se ocupa cu atata
vede o fata asimetrica, un corp frumos brusc trece la atac acuma apare ratiunea care te opreste, cea ce simnti tu este dorinta sexuala nu iubire ce naiba iubirea apare in timp nu imediat, iubirea este abilitatea creierului de o forma noi conexiuni in creier, dorinta sexuala a experimenta actualele conexiuni mostenite genetic si daca erai pe o insula prima se activa
Normal ca as ramane cu prietenu/a meu/a .Tu nu esti indragostita de respectivu e doar atractie fizica .Nu poti sa spui asa ceva..Trebuie sa intelegi ca alaturi de prietenu tau ai trait clipe placute si ai avut multe momente romantice.Pretuieste ce ai .Nu te arunca dupa toti stainii -unii te prind ti-o pun si apoi o sa vezi cum e sa iti dai cu pumnii in cap.Nu mai fiti asa naive fetelor-E normal sa iti placa de cineva dar iubire ai poti purta doar unei singure persoane si anume Iubitului tau/a. Cred ca daca treci peste astfel de momente cu capu sus dai dovada ca ai o gandire matura si nu pui botu la toti care vor doar sa te...
Esti sigura ca e iubire si NU atractie fizica? Ca, daca e a doua, o sa regreti enorm daca vei face alegerea gresita.
Fa o comparatie,o paralela. Compara-i.
Si eu am patit la fel si, din fericire,mi-am dat seama ca ceea ce simteam pentru al doilea,era de fapt o simpla atractie care a disparut brusc,cand mi-am dat seama de asta. Cu toate ca, la momentul respectiv credeam contrariul; nu mai eram atat de interesata de iubitul meu, cum eram inainte, dar asta doar din cauza faptului ca imi pierdeam timpul gandindu-ma la al doilea, la ceea ce ar putea fi intre noi.
Asadar, gandeste-te foarte bine, compara-i, analizeaza lucrurile, incearca sa te distantiezi de al doilea si vezi, sentimentele raman, sau dispar? Dupa o saptamana, doua, mai esti asa interesata de el, sau nu? Asa vei afla raspunsul si vei lua decizia corecta. Cu toate ca, stii cum se spune ''Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard. ''
Toti apreciem noul si frumosul si este ceva normal, o escapda nu strica nimanui atata timp cat sentimentele n-o iau razana, atata timp cat esti stapan pe sentimentele tale. Ar mai fi ceva, sa fi istet/isteata ca sa nu afle nimeni de aceste escapadeNormal ca m-as intoarce la prietena mea, deoarece, pe moment a intervenit monotonia dar dupa acea escapada ai sa vezi ca ai remuscari, nimeni nu ma intelege mai bine decat ea, acum depinde si de cat timp dureaza acea relatie.monotonia intr-o relatie trebuie combatuta si o poti invinge cu diverse siretlicuri dar despre astea in episodul urmator
In primul rand e atractie fizica.
Al doilea rand esti destul de mica si fara experienta, de pui intrebari de genu.
Daca iti place de celalalt inseamna ca prietenul tau nu este in stare sa atraga atentia indeajuns.
Zic sa nu stai pana ce prietenul tau ajunge la "desteaptate romane." Si du-te traieste fericita si fara regrete ca unii nu sunt in stare sa fie interesanti pentru partenere, sper ca m-am facut intelesa.
Dar nu cred ca poate fi vorba de indragostit, ci de o simpla atractie fizica.Mi se intampla si mie acum sa simt o atractie puternica fata de alt baiat, care este prietenul iubitului meu.Ma gandesc la el, la vocea lui, la zambetul si privirea insistenta cu care s-a dat de gol.Am un gol in stomac cand ma gandesc, dar stiu ca imi va trece, ca e doar o tentatie si ca probabil vor urma si altele.Am o relatie de un an si cateva luni si nu as putea sa ii fac rau, sa il insel sau mai stiu eu ce.Ma simt vinovata ca simt asta, dar astept sa imi treaca.Probabil toti avem fantezii cu alta persoana, dar asta nu inseamna iubire, ci doar atractie.Nu merita sa strici o relatie frumoasa pentru ceva de moment.