anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu 20 de ani, el 24. Am iesit de vreo 2 ori in 2 si de multe alte ori pe afara cu grupul de prieteni. I-am spus ca pare genul de baiat care isi bate joc de fete si mi-a zis ca nu e asa, tocmai de aia putea sa ma convinga sa o facem, si totusi n-a facut lucrul acesta.
Dupa ce l-am intrebat intr-o zi clar: ce ai de gand cu mine? Mi-a zis ca nu vrea o relatie acum. Motivul? Nu stiu. Stie ca il plac, si el ma place sigur, insa nu pot garanta ca sunt singura care ii place.
Ce pot sa fac? Sa il mai chem la iesiri in 2? Merita oare? Mentionez ca de fiecare data, el a facut primul pas in spre a ma chema cu el si e si putin timid.
Povestea e mai complicata, dar cam atatea pot spune.

9 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Stiu un caz foarte asemanator.
Ideea principala e ca are cu siguranta un motiv sau o temere pentru care nu vrea nimic acum. Sunt persoane care au nevoie de timp sau persoane care nu vor sa faca greseli si de aceea nu se avanta prea tare, asa ca mai acorda-i putin timp.

| NinaSimone a răspuns:

Ti-a spus ca nu vrea o relatie. Lasa-l in pace o perioada, iesi si tu cu alte persoane. El probabil cauta doar distractie acum.

| h3r a răspuns:

Ce s-o faceți dacă voi nu sunteți un cuplu? Asta nu înseamnă că e băiat serios dacă nu și-a cerut acum asta. E o mare prostie și tu ai mușcat din ea.
Părerea mea e că n-ar trebui să-l mai inviți.
Sunteți amici și vă vedeți oricum cu ceilalți.

| justsummer a răspuns:

Probabil e genul care vrea sa o faca pe inaccesibilul si poate vrea sa arati si tu putin interes fata de el si sa-l intrebi daca vrea sa iesiti impreuna si poate ar trebui sa vorbiti 10 minute sincer fara ascunzisuri si fara sa va fie frica de interpretari si sa interpretati fiecare lucru fiti sinceri direct si lamuriti problemele exact asa cum sunt ele. Daca merita doar tu poti sti asta.

| FataCareRadeDinOrice a răspuns (pentru justsummer):

Daca nu vrea nimic cu mine, gen o relatie, de ce atunci cand nu ma vede pe afara, intreaba ca un nebun de mine unde sunt si ce fac?

| justsummer a răspuns (pentru FataCareRadeDinOrice):

Poate a fost ranit in trecut si-i este frica sa se implice iar emotional pentru ca nu vrea sa sufere. Cum am zis vorbiti deschis si vezi ce vrea si spune-i si ce esti tu dispusa sa-i oferi.

| Andrei63673 a răspuns:

vrea mama ta o relatie cu tine nu vezii ce fata ai laughing

| Links a răspuns (pentru Andrei63673):

Esti cel mai inapt membru de pe TPU! ( Andrei63673 )

| Links a răspuns:

Pai eu zic ca motivul e clar. Daca zici ca ai iesit cu prietenii si l-ai intalnit acolo, el o fi genul care gandeste si dupa aia actioneaza. Poate vrea sa te cunoasca mai bine. Sa stie tot despre tine sau poate e nebun si vrea sa vada cat de departe poate o fata sa faca ca sa-l cucereasca, ast ar fi scenariul cel mai dificil si cel mai dureros pentru o fata ( aveti si voi mandria voastra ) Eu zic ca daca el a zis ca NU vrea acum o relatie, tu sa nu insisti sa vada ca nu esti ca aproape orice fata cand vrea ceva, daca nu obtine, face absolut tot si isi calca in picioare toate principiile morale... ( asta in cazuri extreme ). Si ai sa vezi ca dupa cum ai descris tu te place, si se gandeste serios ce sa faca. Trebuie sa ai rabdare si sa nu fi "catelus"!