Sincer e o copila pe langa tine care te iubeste si care crede ca tot ce face e bine dar problema e ca aveti conceptii diferite
Ba, esti prost, sincer. Tu 21, ea 16?
Cat de pierde-vara poti sa fii sa nu-ti gasesti una de 19-25 de ani?
In cazul asta, esti pedofil. Du-te la curcani si stai 29-30 zile in ţucal.
Părerea mea? Eşti mult prea matur pentru ea.
Îmi dă impresia din ce ai spus că e necoaptă la minte încă.
Nu ai cu cine ...nu înţelege multe lucruri şi nici măcar nu realizează când greşeşte.
În locul tău, aş mai încerca să-i explic şi să-i ''deschid ochii''.
Dacă nicicum nu reuşeşti să ajungi la un punct comun cu ea, mai bine las-o baltă.
Succes!
Cum sa iti spun asta cat mai finut...
Daca o iubesti ramai cu ea, arata-i, pentru ca ea, la cat de copila este, probabil crede ca esti mai mare si cauti altceva si de aia esti asa indiferent... Arata-i ca o iubesti, pentru ca altfel nu iti va arata nici ea ce simte pentru tine!
Daca totusi nu ai cine stie ce sentimente pentru ea las-o! O sa iti treaca curand!
P.S.: Daca tot spui ca vrei ceva serios asigura-te ca si parintii ei stiu asta, e totusi mica.
Bafta!
A e o prostie nu voie sa fiti gelosi pe ori ce e o mare prostie.
Hm,da.o relatie aproximativa am si eu cu prietenul meu,si nu e atat de simplu sa dau sfaturi pentru ca stiu ca nu e asa de usor. ti-as spune sa va despartiti,sa incepi sa iesi q prieteni...dar clar nu te va ajuta,apoi ti-as spune sa fii impreuna cu ea,dar iar nu e bine nici asa. nici eu nu st. clar va iubiti,clar te iubeste si ea dar cum suntem noi fetele,vrem mai multa atentie,si plus ca este si mai micuta, incearca sa faci u primul pas, caut-o, spune-i tot ce simti si in primul rand gandeste-te tu bine daca se merita sa stai langa ea, daca o iubesti suficient de mult daca ea este fata perfecta. daca da nu o lasa sa plece. multa bafta!
Curiozitațibărbați întreabă: