| symbol a întrebat:

Eu 28 ea are 24 ani, ne-am cunoscut cu un an si citeva luni in urma in internet, era dupa nasterea copilului, am inteles ca e casatorita, am discutat 2 luni pe net fara sa ne vedem, intr-o buna zi a aparut in fata mea intimplator era la shopinng, cind neam vazut sa cutremurat totul in jur, nu am simtit ca am pamintul sub picioarehappy, primul pas a fost din partea ei " s-a apropiat de mine", ne-am schimbat cu tel, peste citeva zilea mea scris si am inceput sa ne sunam, ne vedeam des, intra la mine, ne-am facut prieteni ne respectam si ne ajutam reciproc nu aveam bariere in cominicare, nu ne mintem unul pe altul, am inteles ca ne placem, sa inceput dragostea, sex, si intilniri pe ascuns. De relatia sa spune ca nu mai merge, asa ca inainte si regreta de ce nu neam cunoscut inainte de casatoria ei, a aflat sotul ei de noi, m-am vazut cu el spunindui ca o cunosc si nu mai mult, dar ea continua sa ma sune, 1.5 ani, am inteles tot ce vroiam sa inteleg la o femeie, i-am propus sa oficializam relatia, dar mi-a cerut timp, nu e asa de simplu "are bebe", e greu sa ia o decizie, se teme de sot. Am incercat sa puneam capat la tot, a plins si mi-a zis-"daca nu ma iubea nu cotinua asta atita timp 1.5ani". Nu vreau sa continui sa-i fac rau si ei si mie, ne-am despartit pe ceva timp, dar a continuat sa ma scrie peste o saptamana, imi spune ca ma iubeste si nu poate fara mine.Asa deja continua de 2 luni
, ce sa inteleg? tine la minea sau e vrajeala...

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Evident ca tine la tine, are doar nevoie de putin timp, imagineaza-ti ca ea are un copil si este deja dificil, o nunta ar implica ceva stres.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si tu ai vina trebuia sa o lasi impace pe femeie a suferit si acel om care era cu ea si nu e bine ati pacatuit amandoi si o sa aveti mult de suferit.

| Cătălina a răspuns:

Da, tine la situatia ta financiara sau chiar la ce i-ai oferit in pat. Gandeste`te acum ca nu o sa isi lase ea sotul cu care are un copil pentru cineva cu care a vorbit pe messenger si cu care s-a intalnit de cateva ori. Parerea mea e ca trebuie sa-ti vezi de treaba, stii cum se zice: cand nu ai ce-ti trebuie acasa, cauti prin sat, la fel a facut si ea. Poate nu ti-a povestit in amanunt despre relatia ei cu sotul. Ea, poate s-a izolat de dansul cautand in tine ceea ce nu i-a mai putut oferi sotul ei.

| shtephie a răspuns:

Sgatul meu este sa o lasi in pace pentru binele amandurora. Chiar daca insista sa mai vb nu accepta!

| MaDuTzA_9669 a răspuns:

Tine la tine mult

| AlexAlex16 a răspuns:

Gandeste logic. In acesti 1. 5 ani iai facut cadouri scumpe, calatorii extravagante sau ceva de genul? Are ceva de castigat material daca o sa fie cu tine? Daca nu inseamna ca te iubeste si ar trebui sa fiti impreuna si sa va traiti viata la bine si la rau cu ala micwinking...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o nesimtita are copil sot acasa si ei ii trebuie babardeala cu pusti dupa net. tarfa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu 28 ea are 24 ani, ne-am cunoscut cu un an si citeva luni in urma in internet, era dupa nasterea copilului, am inteles ca e casatorita, am discutat 2 luni pe net fara sa ne vedem, intr-o buna zi a aparut in fata mea intimplator era la shopinng, cind ne-am vazut sa cutremurat totul in jur, nu am simtit ca am pamintul sub picioare, primul pas a fost din partea ei " s-a apropiat de mine", ne-am schimbat cu tel, peste citeva zilea mea scris si am inceput sa ne sunam, ne vedeam des, intra la mine, ne-am facut prieteni ne respectam si ne ajutam reciproc nu aveam bariere in cominicare, nu ne mintem unul pe altul, am inteles ca ne placem, sa inceput dragostea, sex, si intilniri pe ascuns. De relatia sa spune ca nu mai merge, asa ca inainte si regreta de ce nu neam cunoscut inainte de casatoria ei, a aflat sotul ei de noi, m-am vazut cu el spunindui ca o cunosc si nu mai mult, dar ea continua sa ma sune, 1. 5 ani, am inteles tot ce vroiam sa inteleg la o femeie, i-am propus sa oficializam relatia, dar mi-a cerut timp, nu e asa de simplu "are bebe", e greu sa ia o decizie, se teme de sot. Am incercat sa puneam capat la tot, a plins si mi-a zis-"daca nu ma iubea nu cotinua asta atita timp 1. 5ani''. Nu vreau sa continui sa-i fac rau si ei si mie, ne-am despartit pe ceva timp, dar a continuat sa ma scrie peste o saptamana, imi spune ca ma iubeste si nu poate fara mine.Asa deja continua de 2 luni

, ce sa inteleg? tine la minea sau e vrajea

in tot acest rastimp, nu i-am cadonat cadouri, nu mergeam la restaurante... ea venea la mine la serviciu, la scara. Ma comport bine cu ea, dar nu sunt cel cu initiativa de a o contacta sau sa ne vedem. Cind dispaream pe ceva timp, ea ma cauta peste tot.