Nu ar trebui sa te doara nici in cot, de ce cred ei.Important este sa fii fericita cu iubitu tau. Lumea e invidioasa, nu te lasa manipulata de ei.
Nu ar trebui sa iti pese. Tu faci ceea ce crezi tu ca e mai bine, nu trebuie ei sa stie totul despre asta! Daca nu te cred, e problema lor, nu a ta! :*
Deja iti pasa din moment ce ai pus intrebarea.dar e viata ta nu e viata lor deci cand o sa te vada cu el isi vor da seama.
Secretoaso
pana la urma tot ar sa afle de prietenu tau nimic nu poate fi ascuns etern
Da, ar trebui sa le arati un film erotic cu tine si iubitul tau!
Scuza-mi exprimarea, eram sarcastica, normal ca nu!
Nu uita ca relatia voastra se bazeaza si pe invidia lumii!
Traiti fiecare moment cu toata fiinta voastra si nu aveti incredere in nimeni, in afara de voi! (asta asa, ca o paranteza... esti fata desteapta, te descurci tu! nu mai pune la suflet toate prostiile. )
Bafta!
Pana la urma nu conteaza daca ei te cred. Or sa afle adevarul. Conteaza sa te intelegi bine cu iubitul.
Noarmal ca nu trebuie sa iti pese. Si nu trebuie sa iti fie rusine de ceea ce simti.
Cand ai o relatie nu o faci publica, ca baba aia de la sat de stie tot satu de balivernele ei. In fine faci cum vrei dar stau si ma intreb de ce ar trebui sa le spui prietenilor tai despre lucrurile private din viata ta. Stii ca nu se da din casa?