| Barticandreya a întrebat:

Eu acum am o relatie cu un baiat dar nu vreau sa le zc colegilor mei cum al cheama cati ani are etc. Si ei nu vor sa ma creada, ar trebui sa-mi pese?

12 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Nu ar trebui sa te doara nici in cot, de ce cred ei.Important este sa fii fericita cu iubitu tau. Lumea e invidioasa, nu te lasa manipulata de ei.

| CocoMexii a răspuns:

Nu ar trebui sa iti pese. Tu faci ceea ce crezi tu ca e mai bine, nu trebuie ei sa stie totul despre asta! Daca nu te cred, e problema lor, nu a ta! :*

| simonamaria a răspuns:

Deja iti pasa din moment ce ai pus intrebarea.dar e viata ta nu e viata lor deci cand o sa te vada cu el isi vor da seama.

| h3r a răspuns:

Ar trebui să-ți pese?
Sigur că nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. E chiar mai bine că nu te cred că ai o relaţie... scapi de anumite " înţepături " şi comentarii idioate pe marginea acestui subiect.

| Zabbyel a răspuns:

Secretoaso tongue
pana la urma tot ar sa afle de prietenu tau happy nimic nu poate fi ascuns etern love struck

Răspuns utilizator avertizat
| Firetears a răspuns:

Da, ar trebui sa le arati un film erotic cu tine si iubitul tau! straight face
Scuza-mi exprimarea, eram sarcastica, normal ca nu!
Nu uita ca relatia voastra se bazeaza si pe invidia lumii!winking
Traiti fiecare moment cu toata fiinta voastra si nu aveti incredere in nimeni, in afara de voi! (asta asa, ca o paranteza... esti fata desteapta, te descurci tu! nu mai pune la suflet toate prostiile. ) happy
Bafta!

| SladeWilson a răspuns:

Pana la urma nu conteaza daca ei te cred. Or sa afle adevarul. Conteaza sa te intelegi bine cu iubitul.

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Noarmal ca nu trebuie sa iti pese. Si nu trebuie sa iti fie rusine de ceea ce simti.

| OriginalSauNimic a răspuns:

Sigur ca nu

| TheProsexionist a răspuns:

Cand ai o relatie nu o faci publica, ca baba aia de la sat de stie tot satu de balivernele ei. In fine faci cum vrei dar stau si ma intreb de ce ar trebui sa le spui prietenilor tai despre lucrurile private din viata ta. Stii ca nu se da din casa?winking