1: probabil e prima ta iubita sau ea e fata care te completeaza
2: apuca-te de sala..de sport, de un hobby sa-ti ocupi timpul pentru ca fumezi din lipsa de ocupatie (trage mult la sala si te ajuta si cand e fata plecata sa-ti ineci amarul)
3: De ce ai plans? pentru ca asa e omul
Plansul alunga tristetea..cand esti trist toata tristetea se acumuleaza pana intr-un punct in care rabufnesti
Daca iti spune unu ca e o relatie imposibila as vrea sa-l injuri din partea mea
Sa nu renunti la ea orice ar fi, invata si fa-ti un viitor ca atunci cand te faci mare sa o iei la tine (asta daca va iubiti..nu dupa 1 luna de relatie)
Eu sunt un pic mai direct asa, deci:
1:de ce ai putea sa te indragostesti,poate e frumoasa, va intelegeti bine, tio fi dat si tie ceva cind a fost atunci acasa, ca daca nu ti-a dat nimic nu prea vad rostul dragostei, in fine,
2ur si simplu iti impui sa nu mai fumezi, iti cauti o ocupatie sau te dai pe altceva cind iti vine sa tragi ceva, bei un suc o cafea si te iei cu altceva
3:aici nu te supara dar cred ca de destept in nici un caz,(nu trebuie sa plangi in fata unei femei ca zice ca esti lache si face cu tine ce vrea),concluzia mea nu specifici citi ani aveti,dar oricum ori sa vina ea ori sa pleci tu la ea in Italia ca nu are nici un rost o relatie pe facebook,asa ca tine as putea sa am milioane de relatii pe Facebook sa vorbesc cu ele chiar chestii intime si absolut orice, ma multumesc cu relatia mea pe care o am cu o tipa aproape de mine oricand si la orice ora, o faza urata ai facut si ca l-ai dat in git pe prietenul tau, dar e problema ta asta deci ori mergi inainte cu ea ori o sa te distrugi incercand, ca nu vad rostul sa te consumi pentru o femeie la 2000 de km distanta de tine!