| Skipe a întrebat:

Eu am 1.52 si 55 de kg cum as putea slabi in maxim 2 saptamani ca sa ajung la o greutata ideala?big grin

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa nu mananci mancaruri grase, sa mananci regulat, sa faci sport.Si cam atat.

| Mik3 a răspuns:

Treb sa slabesti 7 kg ca sa ai greutatea ideala, deci incearca sa alergi cat mai mult si abdomene in fiecare zi pana la epuizare, si mai putin cu painea, dar ca sa nu-ti fie foame cumparati fructe, fa-ti salate, sunt si gustoase si sanatoase, funda happy

| princess_1786 a răspuns:

Pai ar trebui sa ai in jur de 42-45 kg dar nu este bine sa slabesti in 2 sap pentru ca pot ramane urme si nu este bine incerca sa eviti anumite mancaruri cu grasimi sau prajite dulciurile mananca ff multe fructe bea mult apa si putin sport nu ar strica pupici

| Lulu44 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti o ocupatie in fiecare zi, sa nu stai acasa=sa nu mananci de plictiseala. apoi, incearca sa reduci portiile la mese, mai ales cina. fa ~30 minute miscare (de exemplu tae-bo, cardio, dans, alergat.trebuie sa gasesti tu ceva care sa iti placa), bea apa inainte sa mananci si mai usor cu dulciurile si grasimilehappy.

| vladsm a răspuns:

E greu si nesanatos. daca vrei sa slabesti mult si repede ia laxative.merge sigur.si aspirina.alearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JustLoOkingArOund cred ca ti'ar spune sa faci sex ca slabestilaughing

| MysteriousBoy a răspuns:

Ai putea sa faci 100 de abdomene dimineata si 100 seara ( Nu e nevoie sa faci 100 deodata, cate 25 si o pauza de 5 minute intre ele pana faci in total 100 ), sa mananci de 5 ori pe zi dar cate putin sa nu te saturi si asta pana in ora 6-7 maxim 8 seara si ai m-ai putea sa iti gasesti o ocupatie sa faci miscare, te plimbi nu neaparat sa alergi. Succeswinking.