| catalin_3293 a întrebat:

Eu am 10 ani si iubita mea are 17 ce sa ii zic sa o cuceresc?

Răspuns Câştigător
| MicheilaMicheluzta a răspuns:

Ai 10 iar ea 17?
ei ii trebuie un baiat de varsta ei.

17 răspunsuri:
| cupcake02 a răspuns:

Asta e o gluma?

| Capsuinkaadulcicaa a răspuns:

:)):))):)):))))):))))) wooooowww 17si uh10?:)) crezi ca se iita la un piciii?:)))):))doamnheeee lasa mamica dragostea ca nu-i de tine:))pune mana pe carte!:))

| chelie91ptm a răspuns:

Deja deveniti stupizi. Cum adica tu ai 10 ani si iubita ta are 17? Daca e iubita ta cum dracul vrei sa o mai cuceresti? Oricum, asta este o gluma de prost gust, la 10 ani nici par pubian nu ti-a dat si vreti gagici de 17 ani. Lasatio moarta.

| mimi_3048 a răspuns:

Pote e o fata de care iti place care are 17 ani...sau daca e iubita ta sigur e o distrusalaughing)))

| dia5 a răspuns:

Interesant laughing pentru ce vrei sa o cuceresti? ai cucerit-o deja, nu? nu ai zis ca e iubita ta?

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

@chelie91ptm : Bine zici rolling on the floor

| Euuux a răspuns:

Cum e iubita ta daca n.ai cucerit.o? rolling on the floor

| TVD13 a răspuns:

`Buna Frumoso...hai la un biberon...fac eu cinste`laughingrolling on the floor
Sper c te-am ajutatrolling on the floor

| Nymphetamine a răspuns:

Ce vrajeala de 2 bani rolling eyes

| GdX a răspuns:

Pune mana si invata ca peste 8 ani nu iei BAC-ul.

| BigAmstaff a răspuns:

Du-te bai laughing)glumesti nu? tu nici nu esti capabil sa incepi o viata sexuala (din punct de vedere ar oraganismului)si iesi cu o fata de 17 ani... ...pai pentru a o cuceri pentru inceput poti sa ii arati babetica ta laughing. Dupa care poti renunta la biberon si abia apoi. Iar daca e adevarat sunt de acord cu mimi :"fata aia e o distrusa" laughing

| ThePunisher a răspuns:

Ea stie ca e iubita ta? Baga-ti mintile in cap copile, nici macar nu ai intrat la pubertate, ce dracu?! Joaca-te cu masinute, trenulete, etc. si asteapta sa mai cresti. O sa vina si vremea ta, ai rabdare...

| Georgy_7404 a răspuns:

Serios?laughinglaughinglaughing) e iubita ta atunci dc vrei sa o cuceresti? du-te ba draq ca nu exista marime de prezervativ pentru tine laughing)laughing) da astay daca ma gandesc mai bine nu iti trebui ca nici sperma nu ai in tine sau esti vreo fata cu nick name de baiat distrusuleeeeeeeeee/distrusoooooooo

| NakedLove a răspuns:

Ia steroizi sau menghina rolling on the floor)

| AnnaMaria a răspuns:

Iesi in mm. yawn

| TheAbletoloveyou a răspuns:

Tu esti cu ea, ea nu-i cu tine! rolling on the floor))))))

| catalin_3293 explică:

Si nu e o gluma

Întrebări similare