| razvi1999 a întrebat:

Eu am 12 ani, si plac o fata din clasa mea care are 13 ani.Si ccred ca si ea ma place pentru ca tot timpul ma intreba ce fac pe mess.Si la scl cand eu ies in curte iese si ea cu fetele, cand NU sta, in clasa cu mine :X. ce sa fac sa fiu cu ea...Doar ca problema...este ca eu sunt fotbalist si nu am o gramada de timp pentru ea.cum sa ii zic ca vreau sa fiu cu >ea?:? ajutati-ma va roog :Xhappy. MULTUMESC pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Probabil ca nu a vrut sa vina cu tine la film pentru ca e mai rusinoasa, adica te place, vrea sa fie prezenta pe unde esti tu dar la film a considerat ca e mai intim[poate a crezut ca o pupi sau stiu eu ce]mai pe romaneste:se intimideaza cand ramaneti numai voi doi

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Explica i cum stau treburile, daca intr-adevar tine la tine si vrea sa fie cu tine se multumeste si cu acel, timp putin,, petrecut cu ea

| razvi1999 explică (pentru mona):

Mersii...mult pentruraspuns :X

| razvi1999 explică (pentru mona):

Mai am o problema.:vara asta am chemat-o la film...si nu a venit a zis ca nu o lasa maicasa.Dar am aflat de la niste prietenii a a lasat-o ...doar nu a vrut sa VINA cu mine straight face.Dar de atk cam merge la scl pe unde merg si eu happy:X

| mona a răspuns (pentru razvi1999):

Probabil ca nu a vrut sa vina cu tine la film pentru ca e mai rusinoasa, adica te place, vrea sa fie prezenta pe unde esti tu dar la film a considerat ca e mai intim[poate a crezut ca o pupi sau stiu eu ce]mai pe romaneste:se intimideaza cand ramaneti numai voi doi