Ceeaauu ally:-)
sunt fata si am tot 12 ani.si mie imi plk de un baiat dar ala e cu 3 ani mai mare ca mine...dar situatia ta e diferita.nu e diferenta de varsta mare asa ca o poti impresiona vorbind mai des cu ea, comportandute frumos cu ea si in preajma ei, aparo oriunde sh oricand.ask mereu pentru ca fetelor le plk sa fie ascultate cand vorbesc:-x.isi va da seama ca o placi:-x.
Funda?
Pai joaca`te cu parul ei. poarta`te frumos cu ea uita`te insistent la ea aparoo daca se ia cineva de ea
Isi v-a da seama ca o placi
Succes
Tati esti prea mic parerea mea... eu zic sa vb cu ea pe mess etc ca si prieten si poate te intreaba ea. Nu vreau sa te ajut ca esti prea mic...
Poi invit-o la un suc, spui lucruri frumoase despre ea, conduo acasa de la scoala
Bafta!
Fai niste complemente frumoase, vorbeste mai des cu ea.Petreceo pina acasa daca e posibil.Nu te holba prea mult la ea, ca nu le place.Si desigur cel mai bun mod e sa ii spui in fata ce intentii si sentimente ai.
Bună.
La 12 ani îţi trebuie prietenă?
Şcoala, copilăria, etc. ce le-ai făcut?
Lasă pe mai târziu, eşti mic şi nu cunoşti sentimentul dezamăgirii.
Pa, pa.
@Aly
Ia uite ma piciu stie sa injure!
Bai piticc fugi ca te cheama mami sa faci baitsa ca e pranz si trebuie sa faci nannii
Mucos prost
)
Bv dellya din partea mea te-as da mii de funde meriti ...si un raspuns pentru tine:sa nu ii zici in fata"te plac" mie mi s-a zis si te simti mai rau decat cel care zice ...coportate frumos si iai apararea