Nu are de ce sa iti fie frica. si eu am fost la fel de emotionata prima data (si pot adauga si k mi-era putin frica) dar a fost super...crede-ma! zi-mi si mie te rog cati ani are el? ca sa iti mai dau un sfat(in functie de varsta lui). astept raspunsul
Spune-i ca iti pute gura a mujdei, sarmale si peste si ca nu poti momentan...
Daca el are cu mult peste tine, 2 ani mai bine nu o faci curand
Dc nu vrei sa-l saruti? n-o sa te manance si nici n-o sa aiba pretentia sa saruti ca o prosionista.
Parerea mea e ca daca nu vei incerca odata si odata iti va fi tot frica iar apoi el se va plictisi de tine pentru ca nu va sarutati asa ca eu zic sa il saruti si sa lasi relatia voastra sa decurga normal fara sa o grabiti :*. Mult succes
Sunt sigura ca el este constient de faptul ca tu nu stii sa saruti,dar lasa emotiile deoparte si incearca sa te lasi purtata de sentimente,desi esti cam mica,daca simti ca nu e momentul mai asteapta,fa exact ce simti,dar daca mai incearca sa te sarute intr-un moment romantic,si tu simti ca iti doresti asta dar iti e teama,nu-l strica,pentru ca asa eram si eu,saruta`l si u si incearca sa faci ce face si el,n`o sa iasa asa bine, dar o sa fie perfect pentru ca el o sa te invete, o sa fie cv frumos.Nu`ti fie rusine,ca toata lumea face asta la varsta la care simte ca este pregatita,totul tine de faptul ca tu sa-l placi mult pe acel baiat,si sa dai frau liber sentimentele,nu cont ca n`o sa saruti k o profesionista, te iei dupa el, si incet o sa inveti.
Maria dc nu il saruti pe baiat nu ti se poate intampla nimic... cu rusinea mori de foame
Daca iti e rusine cand va vedeti numai voi va vorbiti sa va duceti intr-un loc intim unde nu e nimeni exemplu [o coasta, un crang etc] si unul din voi sa o ia primul iar al doilea sa astepte 5 min pana ajunge primul si dupa aia pleaca si al doilea si ackolo puteti faceti ce vreti voi dar sa stiti ca acel crang sa nu fie lume prin el si sa nu treaca dar daca trece lume fugiti si voi! sper ca iti fiu de folos [FUNDA?]
anonim_4396 întreabă: